Επίσημη πρώτη για τους νέους Αντινομάρχες


Kαθήκοντα ανέλαβαν οι νέοι Αντινομάρχες Καρδίτσας, που βρέθηκαν από νωρίς στις θέσεις τους προκειμένου να ενημερωθούν από τους προκατόχους. Αμέσως μετά την ενημέρωση, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Ο κ. Παπάρας

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νομάρχη κ Αλεξάκο για την ιδιαίτερη τιμή να μου εμπιστευθεί καθήκοντα Αντινομάρχη και να συγχαρώ τους προκατόχους μου για το έργο που παρήγαγαν κατά την προηγούμενη περίοδο. Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα. Είναι μια θέση ευθύνης που πέρα από το θεσμικό της ρόλο έχει πολλές υποχρεώσεις. Από το νέο μου αυτό ρόλο και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις που απορρέουν, με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια και αποτελεσματικότητα στο πλαίσιο της διασφάλισης της δυναμικής και της συνέχειας στο επιτυχημένο για προγραμματικό έργο για το οποίο μας ανέδειξαν οι κάτοικοι του Ν. Καρδίτσας. Σε αυτές τις κατευθύνσεις δεσμεύονται η θέληση, οι αρχές και η πορεία μου από την εκλογή μου ως νομαρχιακός σύμβουλος μέχρι και σήμερα που μου ανατέθηκε αυτή η τιμητική θέση, θέση όμως ευθύνης και δουλειάς. Οι καθημερινές δυσκολίες, οι προκλήσεις, αλλά και οι μελλοντικές δυνατότητες για το Νομό μας είναι διαρκείς και πολυ-επίπεδες. Θεωρώ χρέος μου να σταθώ δίπλα στον άνθρωπο σε μια ειλικρινή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης στην κοινή μας προσπάθεια να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις προόδου. Τέλος θέλω να ευχηθώ η νέα χρονιά να είναι η αφετηρία εκπλήρωσης των προσδοκιών των στόχων, των ονείρων και των ελπίδων όλων των συμπολιτών μας. Χρονιά ατομικής και οικογενειακής ευτυχίας. Χρονιά κατανόησης και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Χρονιά χωρίς πολέμους και βία σε όλον τον κόσμο και για το Νομό μας ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης».

 Ο κ. Τότσικας

«Ευχαριστώ τον κ. Νομάρχη για την αρχική του επιλογή ως υποψήφιο Νομαρχιακό Σύμβουλο. Τον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του και ξανά τον κ. Νομάρχη για την επιλογή του να μου αναθέσει τη θέση του Αντινομάρχη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης μας δεσμεύει να συνεχίσουμε την πορεία αυτή, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών, με δουλειά και καλή συνεργασία με τους συναδέλφους, τις υπηρεσίες και τους πολίτες».

 Η κ. Βασιλού

«Με την ευκαιρία των γιορτών εύχομαι σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ  και  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ  το ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

Η ανάθεση των καθηκόντων της Αντινομάρχη Υγείας- Πρόνοιας, Πολιτισμού -Τουρισμού και Νεότητας σε μένα από τον κ΄ Νομάρχη, τον οποίο και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, συνιστά μεγάλη ευθύνη.

Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να φανώ άξια της εμπιστοσύνης αυτής ανταποκρινόμενη στο μέτρο του δυνατού στις προσδοκίες  των συμπολιτών μου. Πιστεύω, απόλυτα, πως με τη συνεργασία όλων και ιδιαίτερα των συναδέλφων μου και των εργαζομένων στην Νομαρχιακή μας Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε την επιτυχή πορεία της προηγούμενης διετίας για το καλό του Νομού μας».

Προηγούμενο άρθρο Αλλαγή «φρουράς» στους Δήμους του Νομού
Επόμενο άρθρο Συζήτηση για την Παιδεία ζητά ο πρωθυπουργός