Τελικός ποδοσφαίρου Λυκείων Καρδίτσας


Ένας τελικός που τα είχε όλα ήταν ο τελικός ποδοσφαίρου Λυκείων μεταξύ των ομάδων 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας και 4ου Λυκείου Καρδίτσας.

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Αστέρα με τον αγωνιστικό χώρο “βαρύ” από την πρόσφατη βροχή, αλλά το παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις, δύναμη, εναλλαγές στο σκορ και με πολλά γκολ αποζημίωσε τους θεατές με το παραπάνω.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή τον «συνήθη ύποπτο» την ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας η οποία για τέταρτη εν συνεχεία χρονιά συμμετέχει και κερδίζει τον τελικό ποδοσφαίρου Λυκείων Νομού Καρδίτσας.

Αναλυτικά: Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν καλά στημένες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι παίχτες παίζοντας με δύναμη δημιουργούσαν ωραίες φάσεις με την ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ να έχει μια μικρή πρωτοβουλία κινήσεων γεγονός που της απέφερε και το πρώτο γκολ. Εν συνεχεία το 4ο Λύκειο ανεβάζοντας την απόδοσή του κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο.

Στην συνέχεια το δεύτερο ημίχρονο επεφύλασσε αρκετό σασπένς. Η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με δύο τέρματα  κάνοντας το σκορ 3-1.

Άμεση ήταν η αντίδραση του 4ου Λυκείου που ανεβάζοντας την απόδοσή του κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3.

Στο χρονικό σημείο όπου ο αγώνας πλησίαζε στο τέλος και ενώ όλοι περίμεναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, το 4ο Λύκειο προσπάθησε, έκανε καλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί, αλλά το τελικό γκολ που έκρινε και τον αγώνα σημείωσε ο Κορομπίλιας για το 1ο ΕΠΑΛ στις καθυστερήσεις.

 Ήταν ένας ωραίος αγώνας με πολλές ωραίες φάσεις από τους παίκτες και των δύο ομάδων οι οποίοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα έδωσαν μαθήματα fair play παρόλο που δεν έλειψαν οι δυνατές φάσεις μέσα στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Τα γκολ του αγώνα σημείωσαν για το 1ο ΕΠΑΛ, τρία ο Κορομπίλιας ένα ο Γκούρλας και για το 4ο Λύκειο, δύο ο Θυμιόπουλος και ένα ο Παπακώστας.

Προπονητές των ομάδων για το 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας ο Θεοδωράκης Λάμπρος και για 4ο Λύκειο Καρδίτσας οι Κολοφωτιάς Στέργιος και Κατόπης Γιώργος,. Διαιτητής του αγώνα ο Κουτής Βάιος και επόπτες οι Κοντοστέριος Παναγιώτης και Αθανασίου Βάιος.

          Τα μετάλλια στις δυο φιναλίστ απένεμε ο Προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κ. Παναγιώτης Ταγκούλης ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές για την συμμετοχή στον τελικό για την απόδοση των και την όλη συμπεριφορά κατά την διάρκεια του αγώνα.

Προηγούμενο άρθρο Έντονη η κοινωνική διάσταση του προϋπολογισμού
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα κατάρτισης για εργαζόμενους μικρών επιχειρήσεων