Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας


Την καθιερωμένη του  Χριστουγεννιάτικη Συναυλία πρόκειται να πραγματοποιήσει το  Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας την  Κυριακή  21  Δεκεμβρίου 2008  και  ώρα   11.00π.μ.   στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο της πόλης μας.

Ανάμεσα σε μια θερμή  και  γιορτινή ατμόσφαιρα  τα χορωδιακά σύνολα του Δ.Ω.Κ. θα  ερμηνεύσουν  με ξεχωριστό τρόπο  Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες επιλεγμένες από Ελληνικό  και  ξένο  ρεπερτόριο. Το φιλόμουσο   κοινό   της πόλης μας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη  Μικτή Χορωδία του  Δ.Ω.Κ. υπό  την διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου Στέφανο Ευθυμιάδη, το Νεανικό Πολυφωνικό Σύνολο και την Παιδική Χορωδία υπό την διεύθυνση της Λιάνας Μίσσα καθώς και την Γυναικεία Χορωδία η  οποία αποτελεί ένα νεοσύστατο σύνολο του Δ.Ω.Κ. Στο  τελευταίο μέρος θα εμφανιστεί  Μαθητική Ορχήστρα του Δ.Ω.Κ. όπου θα ερμηνεύσει ένα ποτ -πουρί από Χριστουγεννιάτικες γνωστές μελωδίες υπό την διεύθυνση της  Ζωής Αθανασίου.

           Οι  συντελεστές του  Δ.Ω.Κ.  υπόσχονται  να χαρίσουν μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία  για τους φίλους της ποιοτικής μουσικής.   

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής στο Δήμο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Επίσημη έναρξη εκδηλώσεων «Χριστούγεννα 2008 – Πρωτοχρονιά 2009»