Νέος Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Καρδίτσας ο κ. Ηλίας Κολιός


 Άρνηση της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας να υποδείξουν υποψήφιο.

Μετά την πρόσκληση του πλειοψηφήσαντα συμβούλου κ. Γιώργου Χατζοπλάκη, το  Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας συνεδρίασε για την εκλογή νέου Αντιπροέδρου του σώματος, μετά την παραίτηση του κ. Σιακάρα στη συνεδρίαση της 11ης Νοεμβρίου. Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Καρδίτσα» κ. Χρήστος Τέγος αναφέρθηκε σε μια σειρά λόγους για τους οποίους η παράταξή του δεν προτείνει υποψήφιο, οι οποίοι αναφέρονται παρακάτω:

«Κε Πρόεδρε,

Καλούμαστε σήμερα να εκλέξουμε νέο Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, στην θέση του παραιτηθέντος δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας κ. Σιακάρα.

Ο κ. Σιακάρας παραιτήθηκε για συγκεκριμένους λόγους τους οποίους προφορικά και γραπτά εξέθεσε, επικαλούμενος μια σειρά παρατυπίες και άστοχες ενέργειες του κ. Τάτσιου.

Επίσης, η παράταξή μας κατά την διάρκεια των συζητήσεων του σώματος σχετικά με την ομαλή λειτουργία του Δ.Σ. (25-9-08) υπέβαλε 10 προτάσεις (σας τις επισυνάπτουμε) προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και το σώμα να γίνει παραγωγικό, ουσιαστικό και χρήσιμο για τον Δήμο και τους δημότες του.

Δυστυχώς τίποτα από τα παραπάνω δεν υλοποιήθηκε. Με ευθύνη του Προέδρου κ. Τάτσιου, ούτε καν η διαπαραταξιακή επιτροπή που συζητήθηκε, συνήλθε ποτέ για να επεξεργαστεί τις δικές μας ή τις όποιες άλλες προτάσεις. Κατόπιν τούτων θεωρούμε ότι για μας δεν έχει κανένα νόημα η συμμετοχή μας στο σημερινό προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και συνεπώς δεν υποδεικνύουμε, υποψήφιο για την θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ.».

Προηγούμενο άρθρο Τους πρώην Προϊσταμένους Εκπαίδευσης τίμησε η Διεύθυνση Π.Ε.
Επόμενο άρθρο Μηδενική αύξηση σε τέλη καθαριότητας και φωτισμού