Ο Νομάρχης στον Παλαμά, στα πλαίσια καμπάνιας στήριξης της τοπικής αγοράς


Την λαϊκή αγορά και τα καταστήματα του Παλαμά επισκέφθηκε ο Νομάρχης κ. Φώτης Αλεξάκος στα πλαίσια της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των καταναλωτών για τη στήριξη της τοπικής αγοράς.  Στην επίσκεψή του συνοδευόταν από τον αρμόδιο αντινομάρχη για τα θέματα εμπορίου κ. Γιάννη Σβάρνα, τον πρόεδρο κ. Κων/νο Γκιουλέκα, τον αντιπρόεδρο κ. Μπαρτζιώκα Κων/νο  και τον γραμματέα κ. Τσιγαρδά Θεμιστοκλή, του εμπορικού, επαγγελματικού και βιοτεχνικού συλλόγου του Παλαμά.

   Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Νομάρχης και τα μέλη του κλιμακίου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εμπόρους και τους καταναλωτές και να διανείμουν  το φυλλάδιο που έχει εκδοθεί για τις ανάγκες της καμπάνιας. «Άλλαξε συνήθειες, σκέψου τοπικά» είναι το κύριο μήνυμα που στέλνουν συντονισμένα οι αρμόδιοι φορείς της περιοχής μας, η Νομαρχία, το Επιμελητήριο, οι εμπορικοί σύλλογοι και η ομοσπονδία επαγγελματο- βιοτεχνών, για την τόνωση της τοπικής οικονομίας και της αγοράς εν όψει των εορτών. Η καμπάνια ευαισθητοποίησης του καταναλωτικού κοινού θα συνεχιστεί και μετά τις γιορτές, στις εκπτώσεις αλλά και το Πάσχα.

    «Η στήριξη των τοπικών προϊόντων και των επιχειρήσεων του Νομού μας  είναι  ζωτικό θέμα για το μέλλον της οικονομικής δραστηριότητας και την ανάπτυξη της περιοχής και βρίσκεται ανάμεσα στις βασικές επιδιώξεις μας. Τα χρήματα πρέπει να μένουν τον τόπο μας γιατί έτσι στηρίζουμε  τις θέσεις εργασίας αλλά δημιουργούμε και  ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή αλλά και για τα παιδιά μας. Οι αγορές μας δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αγορές άλλων πόλεων  καθώς διαθέτουν προϊόντα σε άριστη ποιότητα αλλά και σε ανταγωνιστικές τιμές», δήλωσε ο Νομάρχης.

Προηγούμενο άρθρο Γιόρτασε μαζί με τους συμπολίτες του ο κ. Σπύρος Ταλιαδούρος
Επόμενο άρθρο Ο Δ. Καρδίτσας στην Επιτροπή για την «Πολιτιστική Μεσογειάδα»