Σύσκεψη στο Δήμο Μουζακίου για τις έκτακτες ανάγκες


Σύσκεψη στο Δημαρχείο Μουζακίου πραγματοποιήθηκε για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών του χειμώνα υπό την προεδρία του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού, του Αντιδημάρχου υπευθύνου για  την Πολιτική Προστασία κ. Κουτσογιάννη καθώς και των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων.

Στη σύσκεψη έγινε συζήτηση για την καλύτερη προετοιμασία του μηχανισμού του Δήμου Μουζακίου για την αντιμετώπιση κυρίως των χιονοπτώσεων, όπου πέρα από το μηχανολογικό  εξοπλισμό του Δήμου θα αξιοποιηθούν και τα ιδιωτικά μηχανήματα για τον αμεσότερο αποχιονισμό, ιδίως τις ημέρες που θα παρατηρηθεί έντονη πτώση χιονιού.

Σε συνεργασία με τους προέδρους των Τοπικών Διαμερισμάτων έγινε κατανομή ανά χωριό των ιδιωτικών μηχανημάτων, ώστε ο κάθε πρόεδρος να γνωρίζει ποιος ιδιώτης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Παράλληλα τα μηχανήματα του Δήμου Μουζακίου θα είναι σε διαρκή επιφυλακή έτοιμα να παρέμβουν όπου κριθεί σκόπιμο. Βέβαια ευχή όλων μας είναι ο φετινός Χειμώνα να εμπλουτίσει με νερά τον υδροφόρο ορίζοντα ώστε να αποφευχθούν τα μεγάλα προβλήματα της λειψυδρίας του Καλοκαιριού.

«΄Όπως κάθε χρόνο και φέτος πραγματοποιήσαμε σύσκεψη με τους προέδρους των Τοπικών Διαμερισμάτων, ώστε να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών του χειμώνα. Σ’ αυτή την προσπάθεια θα αξιοποιήσουμε και τα ιδιωτικά μηχανήματα για αμεσότερη αντιμετώπιση των όποιων φαινομένων και καλούμε σε συνεργασία και κατανόηση τους δημότες μας κατά τη διάρκεια των δύσκολων ημερών. Επίσης οι κτηνοτρόφοι μας θα πρέπει από τώρα να είναι προετοιμασμένοι με ικανές ποσότητες ζωοτροφών, ώστε σε περίπτωση αποκλεισμού των μονάδων τους να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν μέχρι να διανοιγούν οι δρόμοι» τόνισε ο Αντιδήμαρχος κ. Κουτσογιάννης.  

Προηγούμενο άρθρο Πανελλαδική Πανιατρική απεργία την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθρο Αναβαθμίζεται η ΝΔ είσοδος της πόλης της Καρδίτσας