Ειδήσεις

GAVRIEL, 55 χρόνια δίπλα στον Έλληνα αγρότη, με κορυφαίες λύσεις λίπανσης και υδρολίπανσης


Η εταιρεία GAVRIEL, με 55 χρόνια ιστορίας και προσφοράς στον αγροτικό τομέα, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να στηρίζει τους Έλληνες καλλιεργητές, προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας λιπάσματα και ολοκληρωμένες λύσεις θρέψης. Με 3 ιδιόκτητα εργοστάσια, παρουσία σε όλη την Ελλάδα, αλλά και με εξαγωγές σε Βαλκάνια, Κύπρο και Μέση Ανατολή, αποτελεί τη μεγάλη ελληνική δύναμη στον χώρο της λίπανσης και υδρολίπανσης.

Με ευρεία γκάμα προϊόντων και αποκλειστικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής λιπασμάτων, παγκοσμίως, η GAVRIEL έχει καθιερωθεί ως η πλέον αξιόπιστη επιλογή με σταθερά άριστη ποιότητα προϊόντων,για τον αγρότη που θέλει να πετύχει αύξηση της παραγωγής και βελτίωση της ποιότητας, μειώνοντας παράλληλα το κόστος της καλλιέργειας.

Καινοτόμα Προϊόντα για Μέγιστη Απόδοση και Εγγυημένη Σοδειά

Η εταιρεία GAVRIEL καλύπτει όλες τις ανάγκες λίπανσης και υδρολίπανσης, με κορυφαία προϊόντα. Νέας τεχνολογίας κοκκώδη λιπάσματα όπως τα NUTRIMORE, NUTRIMAX και DEPLANT, βοηθούν τους παραγωγούς να εξασφαλίσουν υγιείς καλλιέργειες με αυξημένες αποδόσεις. Ολοκληρωμένη γκάμα σε NPK κρυσταλλικά λιπάσματα όπως τα ATLAS, CRONOS, VERASOL κ.α. αλλά και αρίστης ποιότητας υδατοδιαλυτές πρώτες ύλες FERTIPLANT, όπως Νιτρικό κάλιο, Νιτρικό Μαγνήσιο κ.α. εξασφαλίζουν στοχευμένη θρέψη στην υδρολίπανση.

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι εμπλουτισμένα με προηγμένες τεχνολογίες, που συμβάλλουν στη μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων από τα φυτά, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και ταυτόχρονα μειώνουν το κόστος παραγωγής.

  • ο σταθεροποιητής ουρεάσης AGROTAIN, εξασφαλίζει μηδενικές απώλειες αζώτου και ενισχύει τα λιπάσματα NUTRIMORE και NUTRIMAX
  • η σειρά σταθεροποιημένων λιπασμάτων DEPLANT είναι ενισχυμένα με σταθεροποιητή νιτροποίησης που προστατεύει το άζωτο από απώλειες
  • o ενισχυτής φωσφόρου P-Booster, ο οποίος βελτιώνει τη διαθεσιμότητα του φωσφόρου και άλλων θρεπτικών συστατικών και ενισχύει τα λιπάσματα NUTRIMAX
  • τα καινοτόμα ιχνοστοιχεία Wolf Trax –για άριστη διασπορά στο χωράφι, με τα οποία ενισχύονται τα λιπάσματα NUTRIMORE, NUTRIMAX, COMPLET, DEPLANT κ.α.
  • τα καινοτόμα ιχνοστοιχεία IDHA τα μοναδικά άμεσα βιοδιασπώμενα , με τα οποία ενισχύονται όλα τα NPK κρυσταλλικά λιπάσματα για υδρολίπανση.

Δέσμευση για Αειφορία

Η GAVRIEL δεν επενδύει μόνο στην τεχνολογία αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος . Με τις καινοτομίες που ήδη αναφέρθηκαν, η εταιρεία προάγει την αειφόρο γεωργία, προστατεύοντας το έδαφος και τα υδάτινα αποθέματα της χώρας μας, εξασφαλίζοντας το μέλλον για όλους.

 

Πάντα Δίπλα στον Έλληνα Αγρότη

Με μακρά εμπειρία στον χώρο της γεωργίας, η GAVRIEL γνωρίζει καλά τις καλλιέργειες και τα εδάφη της Ελλάδας και ταυτόχρονα έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με αγρότες, καλλιεργητές και παραγωγούς. Έτσι είναι σε θέση να παρέχει συμβουλές και υποστήριξη σε κάθε στάδιο της καλλιέργειας. Από τη σπορά έως τη συγκομιδή, προσφέρει λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε καλλιέργειας και εδάφους, με στόχο, μέγιστη απόδοση παραγωγής και εγγυημένη σοδειά.

GAVRIEL. Καλλιέργησε το μέλλον σου.

Προηγούμενο άρθρο Ηχηρό SOS για την άρδευση εκπέμπει ο Δήμος Σοφάδων - Ο δήμαρχος Δημοσθένης Κατσής στο Ηχόραμα 100,8
Δεν υπάρχουν άλλες ειδήσεις σε αυτή την κατηγορία