Ειδήσεις

Με νέα αγωνιστική εμφάνιση στην πρόκληση της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Απόλλων Καρδίτσας!


Η φετινή χρονιά βρίσκει ανανεωμένη την αντρική ομάδα του Απόλλωνα Καρδίτσας, η οποία παρουσιάζει τη νέα επίσημη αγωνιστική της εμφάνιση για την περίοδο 2024-25!

Δίπλα στην μπλε, η οποία εγκαινιάστηκε ήδη από την περασμένη σεζόν, με τα γνωστά, επιτυχημένα αποτελέσματα, προστέθηκε φέτος η λευκή φανέλα με τις λεπτές μπλε ρίγες για τις εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας!

Τα επίσημα «αποκαλυπτήρια» έλαβαν χώρα το Σάββατο (5/10) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. Καρδίτσας και στην πρεμιέρα του Απόλλωνα Καρδίτσας με αντίπαλο την Α.Ε.Β. Διμηνίου και αποδείχτηκαν «γούρικα», αφού η πρώτη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ συνοδεύτηκε με ιστορική νίκη.

Και οι δύο φανέλες, ξεχωρίζουν για τις υψηλές προδιαγραφές σε ύφασμα και σχεδιασμό, καλύπτοντας αισθητικά και πρακτικά στο ακέραιο τις ανάγκες των αθλητών μας.

Τα παραδοσιακά χρώματα του Απόλλωνα συνδυάστηκαν αρμονικά με το εξατομικευμένο design που επιμελήθηκε, τόσο για την μπλε, όσο και για τη λευκή εμφάνιση, η εταιρεία «Επιγραφές -Μεταξοτυπίες Χρυσικός».

Η εταιρεία (Μεγ. Αλεξάνδρου 45 & Τιτάνων), με παρουσία και εμπειρία 29 ετών στο χώρο των επιγραφών, αναλαμβάνει εκτυπώσεις παντός τύπου, t-shirts, διαφημιστικά, ενώ από το 2022, επεξεργάζεται και σχεδιάζει με συνέπεια και αρτιότητα τα υπέροχα γραφικά προς χρήση της ομάδας μας.

Ο Απόλλων Καρδίτσας ευχαριστεί τις «Επιγραφές-Μεταξοτυπίες Χρυσικός» και προσωπικά τον Θωμά Χρυσικό για τη στήριξη που παρέχει και την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Προηγούμενο άρθρο Συνέχιση του αφιερώματος στον Γαλλικό Κινηματογράφο
Επόμενο άρθρο Οικονομική επιστήμη & Λογιστική: Η πρόκληση και οι ευκαιρίες της Τεχνητής Νοημοσύνης