Ειδήσεις

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Επανεκλογή Νίκου Ανδρουλάκη με 59,92%


Τα τελικά αποτελέσματα του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών, όπου ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέγραψε ξεκάθαρη νίκη ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ.
Ειδικότερα, τα τελικά αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:
Νίκος Ανδρουλάκης 59,92% (125.820)
Χάρης Δούκας 40,08% (84.149)

Ψηφίσαντες 213.001
Έγκυρα 209.969
Άκυρα/ λευκά: 3.032

 

Θεσσαλία

Με την ενσωμάτωση στην περιφέρεια Θεσσαλίας να ανέρχεται στο 67,92%, οι ψήφοι των πολιτών κατανέμονται ως εξής:

Νίκος Ανδρουλάκης: 55,58%

Χάρης Δούκας: 44,42%

 

 

Νίκος Ανδρουλάκης: Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας

Λίγα λεπτά μετά τις 22.30 ξεκίνησε η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη από την Χαριλάου Τρικούπη.

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη μεγάλη τιμή. Οι μεγάλες αλλαγές, οι μεγάλες νίκες θα έρθουν όταν είμαστε ενωμένοι ενάντια στη συντήρηση. Δίνουμε προοπτική στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, στις νεότερες γενιές», τα πρώτα λόγια του.

Ευχαρίστησε τους συνυποψηφίους τους. Εμφανίστηκε βέβαιος πως θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. «Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι μαζί θα πάμε το ΠΑΣΟΚ μπροστά» ανέφερε.

Απηύθυνε ανοιχτό προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες που είναι απογοητευμένοι από την κυβερνητική πολιτική. «Μαζί θα προχωρήσουμε πάνω απ΄όλα με πολιτική ήθος», είπε. Θα αγκαλιάσουμε τις αγωνίες και τις προσδοκίες σας, τόνισε.

 

 

 

Χάρης Δούκας: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα μεγάλο, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κερδίσει

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ γιατί μας τίμησαν στις δύο αυτές κρίσιμες διαδικασίες. Θένω να συγχαρώ τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που στήριξαν την υποψηφιότητά μας. Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα χωρίς συμβιβασμούς, απέναντι σε ακραίες επιθέσεις και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας, με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων, για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κερδίσει. Θα είμαι πάντα εδώ στην πρώτη γραμμή».

Προηγούμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρωτοπορεί πολιτιστικά - Ο ειδικός σύμβουλος πολιτισμού Γιώργος Ανδρέου στο Ηχόραμα 100,8
Επόμενο άρθρο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων: Αλληλεγγύη στους διωκόμενους στρατευμένους