Ειδήσεις

Το ΚΔΑΠ «Το Παιδικό Στέκι» φιλοξενεί τον κτηνίατρο Πέτρο Κονταλή


Μία πολύ εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα παρουσίαση, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Ζώων», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 στο χώρο του ΚΔΑΠ «Το Παιδικό Στέκι».

Ο κτηνίατρος Πέτρος Κονταλής προσέφερε στα παιδιά του ΚΔΑΠ «Το Παιδικό Στέκι» την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον θαυμαστό κόσμο των ζώων και να αναγνωρίσουν την σημασία της ζωής που μας περιβάλλει.

Η ενημέρωση, συνεχίστηκε με τις απορίες των παιδιών, οι οποίες απαντήθηκαν μία προς μία από τον ειδικό , οδηγούμενοι στο συμπέρασμα πως μέσω της ευαισθητοποίησης και της εκπαίδευσης ,μπορεί να δημιουργηθεί ένας κόσμος όπου τα ζώα θα αναγνωρίζονται πάντα ως αισθανόμενα όντα και η φροντίδα τους θα γίνεται πάντα με ευγένεια.

Τέλος, δεν παραλείφθηκε να δημιουργηθεί με πολλή αγάπη από τα παιδιά , με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού, ένα σπίτι το οποίο θα γίνει το καταφύγιο της αδέσποτης γάτας που επισκέπτεται, αρκετά συχνά ,τη δομή μας.

Το ΚΔΑΠ «Το Παιδικό Στέκι» και η υπεύθυνη Τζέλλου Φένια , ευχαριστεί θερμά τον κτηνίατρο Πέτρο Κονταλή για την παρουσίαση και την αναλυτική ενημέρωσή του.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στο ετήσιο συνέδριο της Syndea
Επόμενο άρθρο Στον αγιασμό στο 1ο Νηπιαγωγείο για τα παιδιά του Παλαμά Καρδίτσας (μετά τον Daniel) ο Σεβασμιώτατος