Ειδήσεις
Tags |

Πρεμιέρα με εντός έδρας αγώνα-σταθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό!


Μία μεγάλη αγωνιστική πρόκληση περιμένει τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ στην αυλαία του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan GBL που ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Η ομάδα της Καρδίτσας, που εκπροσωπεί το νομό μας αλλά και τη Θεσσαλία για τρίτη διαδοχική χρονιά στο υψηλότερο επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ, ρίχνεται στη «μάχη» την Κυριακή όπου θα φιλοξενήσει στις 5.15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ι. Μπουρούσης» τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Οι «κυανόλευκοι» με σταθερά βήματα προόδου έχουν αποδείξει ότι αντεπεξέρχονται στην πίεση και συνεχίζουν δυναμικά σε μία κατηγορία με τεράστιες αγωνιστικές δυσκολίες και μεγάλο ανταγωνισμό. Με στόχο την καθιέρωση, ο Α.Σ.Κ. θέλει να παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο στη νέα σεζόν και σε αυτή την προσπάθεια, το βλέμμα έχει ήδη στραφεί στο σπουδαίο ματς της πρεμιέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη, τον αθλητισμό και την ίδια την κοινωνία της που ζει και αναπνέει για ένα ιστορικό αθλητικό γεγονός. Ο Παναθηναϊκός, επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στην κορυφή της Ελλάδας και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης έπειτα από 12 χρόνια, δείχνοντας ότι έκανε την ολική επαναφορά δυναμικά σε όλα τα επίπεδα. Με επικεφαλής προπονητή τον Εργκίν Αταμάν και με ένα από τα υψηλότερα μπάτζετ της ιστορίας του, κατάφερε να ενισχύσει το περυσινό ρόστερ με κορυφαίες μονάδες και παίκτες με αξιοσημείωτη καριέρα, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και το NBA.

Ο πήχης, λοιπόν είναι και φέτος υψηλός για το «τριφύλλι» και ο Α.Σ. Καρδίτσας προετοιμάζεται για ένα παιχνίδι όπου δικαιολογημένα έχει στρέψει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της περιοχής πάνω του. Μετά από έξι εβδομάδες προετοιμασίας και ισάριθμα φιλικά, το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου εισέρχεται κατευθείαν στα «βαθιά», έχοντας πλήρη επίγνωση του μεγέθους του αντιπάλου αλλά και συνολικά του προγράμματος που καλείται στη συνέχεια να βγάλει εις πέρας. Τόσο το αγωνιστικό τμήμα, όσο και η διοίκηση προετοιμάζονται πυρετωδώς για ένα ματς που οργανωτικά και αγωνιστικά θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για το φίλαθλο, με ένα ανανεωμένο -από κάθε άποψη- πρόσωπο αλλά το ίδιο πάθος και ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για επιτυχίες.

Την Πέμπτη στις 8.15 μ.μ. η παρουσίαση της νέας ομάδας του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Η ενέργεια ενθουσιασμού ενόψει της πρεμιέρας είναι διάχυτη και λίγο πριν το μεγάλο ματς της Κυριακής, τα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 8.30 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας αποτελούν την καλύτερη…προθέρμανση γνωριμίας και επαφής με τον νέο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

Σε μία εκδήλωση που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, οι «κυανόλευκοι» θα παρουσιάσουν τη νέα αγωνιστική τους εμφάνιση, το ρόστερ, το προπονητικό επιτελείο και τους χορηγούς τους, δίνοντας μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει στη φετινή σεζόν.

Για όλους τους φιλάθλους, για όλους τους πολίτες που στηρίζουν την ομάδα, η εκδήλωση της Πέμπτης αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία να παρευρεθούν στην κερκίδα και να στείλουν στους πρωταγωνιστές της προσπάθειας, το πρώτο θερμό μήνυμα συμπαράστασης για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα – Συνεχίζεται δυναμικά η διαδικασία της προπώλησης!

Με πολύ μεγάλη ζήτηση συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το σπουδαίο αγώνα της πρεμιέρας στο νέο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR! Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ παροτρύνει τους φιλάθλους να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριό τους, όσο ακόμη υπάρχουν διαθέσιμα και διαβάσουν προσεκτικά τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσου προκειμένου, βάσει του νέου νόμου, να ταυτοποιήσουν το εισιτήριό τους! Τα εισιτήρια για τον αγώνα είναι διαθέσιμα για προπώληση, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, όσο και από τα νέα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Χαρίτου 12) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα.

Απαραίτητη η διαδικασία ταυτοποίησης του εισιτηρίου

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ απευθύνει παράκληση στους φιλάθλους του να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ στη διαδικασία ηλεκτρονικής ταυτοποίησης του εισιτήρίου τους μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα και ταλαιπωρία. Σημειώνεται ότι η ευθύνη ταυτοποίησης ανήκει αποκλειστικά στον κάθε φίλαθλο, όμως οι φίλαθλοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη διαδικασία. μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία μας (Χαρίτου 12), ώστε να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες.

Ακόμη πιο γρήγορα, μπορούν να βρουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, πληροφοριακό υλικό καθώς και οδηγό χρήσης της εφαρμογής, στη διεύθυνση του Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: tickets.gov.gr.

Προηγούμενο άρθρο Πρωτοβουλία Γιάννη Μανιάτη για την στήριξη των πληγέντων περιοχών της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο 1η ΤΟΜΥ Καρδίτσας: Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού