Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Προ της Απολύσεως θα τελέσει ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως πάντων των πεσόντων πατέρων και αδελφών μας κατά την μικρασιατική καταστροφή. Το ιερό μνημόσυνο τελεί ο Σύλλογος Μικρασιατών επαρχίας Φαρσάλων.

Στις 11:30΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει λειτουργίας του Σπιτιού Αγάπης Φαρσάλων.

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη Συνάξει της Υπεραγίας Θεοτόκου της επικαλουμένης «Μυρτιδιωτίσσης» στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Αχιλλείου Φαρσάλων.

Ακολούθως, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία της ιεράς Αγρυπνίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, θα προστεί της ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού της ιεράς Αγρυπνίας επί τη Συνάξει της Υπεραγίας Θεοτόκου της επικαλουμένης «Μυρτιδιωτίσσης»στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων