Ειδήσεις

Άννα Διαμαντοπούλου στο Ηχόραμα 100,8; Να κάνουμε ξανά ένα Πρωθυπουργό σοσιαλδημοκράτη, για μια νέα εποχή για τη χώρα μας


«Να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα και να κάνουμε ξανά ένα Πρωθυπουργό που θα είναι ένας Πρωθυπουργός, μία Πρωθυπουργός σοσιαλδημοκράτης, για μια νέα εποχή για τη χώρα μας». Αυτό δήλωσε στο Ηχόραμα 100,8 η υποψήφια για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Άννα Διαμαντοπούλου, από την Καρδίτσα, όπου πραγματοποίησε ομιλία, το απόγευμα της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου, στη Δημοτική Αγορά.

Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας της στη Θεσσαλία, η πρώην Υπουργός και Επίτροπος επισκέφθηκε και στην Καρδίτσα μιλώντας στην πόλη μας και συζητώντας με τους πολίτες που έσπευσαν να την ακούσουν.

Λίγο πριν την ομιλία, και στον λιγοστό χρόνο που είχε, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος της, μίλησε αποκλειστικά στο Ηχόραμα 100,8 και στη Βάσω Μπαλαμπάνη στέλνοντας το μήνυμά της ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ της 6ης Οκτωβρίου.

Στην ερώτηση «Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, πριν λίγες μέρες, μιλήσατε για ένα μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ. Αυτός είναι ο στόχος; Αυτό είναι το διακύβευμα; Πως μπορεί το ΠΑΣΟΚ να αποτελέσει την εναλλακτική λύση στη διακυβέρνηση της χώρας και τη διέξοδο για μια καλύτερη και δικαιότερη  κοινωνία, όπως έχετε δηλώσει;», η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου υπογράμμισε τα εξής:

«Θα ήθελα να κάνω σαφές ότι είμαστε σε μια ιστορική στιγμή που η Ν.Δ. καταρρέει. Είναι συνεχώς σε καθίζηση και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλυθεί.

Ο κόσμος κοιτάει ξανά στο ΠΑΣΟΚ και η ιστορία μας χτυπάει την πόρτα.

Είναι, λοιπόν, η στιγμή που το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει πρώτα μεγάλο, δηλαδή να απευθυνθεί στους 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους που έφυγαν, να απευθυνθεί στους ανθρώπους που πήγαν στην Αριστερά, στους ανθρώπους που πήγαν στη Ν.Δ. και να αρχίσει μια νέα πορεία παρουσιάζοντας μια πρόταση για τη σοσιαλδημοκρατία του εικοστού πρώτου αιώνα.

Πιστεύω βαθιά ότι μια νέα ηγεσία η οποία θα έχει την εμπειρία, το διεθνές κύρος, το πάθος για τη νέα εποχή, μπορεί να αλλάξει το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα.

Την επομένη, λοιπόν, των εκλογών, εμείς καλούμε όλο τον κόσμο και ζητούμε να έρθουν όλοι στις κάλπες.

Προσωπικά, αυτήν την έκκληση κάνω. Να έρθουν 400.000 άνθρωποι στις κάλπες,  να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα και να κάνουμε ξανά ένα Πρωθυπουργό που θα είναι ένας Πρωθυπουργός, μία Πρωθυπουργός σοσιαλδημοκράτης, για μια νέα εποχή για τη χώρα μας».

Προηγούμενο άρθρο Έως 30/9 τα δικαιολογητικά για την κρατική αρωγή πλημμυροπαθών από τον Daniel
Επόμενο άρθρο Σπουδαία σύμπραξη του Λάμπρου Καρελά με τη Μαριώ την Παρασκευή στο Εν Μοσχάτω!