Ειδήσεις

Η κυβέρνηση αγνοεί το λαό – Του Κώστα Βλάχου


Η  ΝΔ θα  ‘’θριαμβεύσει ‘’ και στις επόμενες εκλογές εάν η αποχή   ξεπεράσει το 70 ο/ο  και πιστεύω πως το θέλει πολύ αυτό. Ως  οπαδοί της παγκοσμιοποίησης θέλουν να  κυβερνούν ερήμην του λαού. Τους  βολεύει η αποχή γιατί θα ψηφίζουν μόνο όσοι έχουν ωφεληθεί.

Για προσωπικά οφέλη  ο πρωθυπουργός  και  ενάντια στη θέληση του λαού   συνεχίζει να στέλνει όπλα στον καταστροφικό για μας πόλεμο της Ουκρανίας.

Το μέγαρο Μαξίμου  σύμφωνα με δημοσίευμα του bakink news μέτρησε  την τοποθέτηση των Ελλήνων  απέναντι στην Ρώσσο – Ουκρανική σύγκρουση.

Τα  αποτελέσματα ορισμένων  δημοσκοπήσεων    είναι  σοκαριστικά. Έδειξαν  πως  το 70 ο/ο  έως  74 ο/ο των Ελλήνων  τάσσεται με τις Ρωσικές  θέσεις,

όπως επίσης και το 37  έως  έως 38  ο/ο  μεταξύ των οπαδών της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης  για   να είναι αρεστός  σε ΗΠΑ  και ΕΕ  ενήργησε κόντρα στη βούληση του λαού   και του εθνικού συμφέροντος.

Βλέπουμε τι προσέφερε στη χώρα του ο  πολύ  αρεστός για ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ  Ζελένσκι.  Την κατέστρεψε παντελώς.

Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια στην ενέργεια  την οποία η Ρωσία  μας πουλούσε φτηνά , πετρέλαιο  και φυσικό αέριο.  Το  φυσικό αέριο επηρεάζει και την τιμή του ρεύματος.  Τώρα πληρώνουμε και για το ρεύμα της Ουκρανίας.  Σαν   να βομβάρδισαν οι Ρώσοι τις δικές μας  ενεργειακές υποδομές.

Δεν φταίει η Ρωσία για την εκτίναξη  της ενέργειας . Φταίει  πρωτίστως ο Μητσοτάκης  και οι Δένδιας  Γαραπετρίτης  λόγω των  ακραίων αντί-Ρωσικών  θέσεων τους.

Ζημιώσατε  με την αύξηση  της ενέργειας επιχειρήσεις, γεωργία, κτηνοτροφία, νοικοκυριά, ην Ελλάδα γενικά. Όμως  σαν οπαδοί  της παγκοσμιοποίησης που θέλει στο περιθώριο τους λαούς , κωφεύσατε  για την αποδοκιμασία της  πολιτική  σας στις ευρωεκλογές και συνεχίζετε να κάνετε πιο δύσκολη των Ελλήνων τη ζωή.

Συνυπεύθυνα για τη ζημιά  είναι  και  τα άλλα  κόμματα με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Σίγουρα  ποντάρουν στην εύνοια και αυτοί. Δεν  ενδιαφέρουν τον Ελληνικό λαό οι εκλογές στο  Σύριζα και το ΠΑΣΟΚ  είναι ίδια με τη σημερινή ΝΔ και αυτά. Οι ψεύτικες ανανεώσεις  δεν θα αλλάξουν κάτι.

Εάν θέλει  η κυβέρνηση   να  προσφέρει κάτι στους Έλληνες,  να φύγει  όσο γίνεται πιο νωρίς.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Προετοιμασίας συνέχεια για τον ΑΣΚ
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας