Ειδήσεις

Ο Σύλλογος Γυναικών για την αγωνιστική παρέμβαση για το Παυσίλυπο


Μετά την αγωνιστική παρέμβαση από φορείς της Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6/9, στην συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής για την «Ανάπλαση Πάρκου Παυσιλύπου και Πλατείας Πλαστήρα», συνεχίζουμε την δράση μας με νέα κινητοποίηση στην δημοτική επιτροπή που συνεδριάζει γι’ αυτό το θέμα, την Τρίτη 17 Σεπτέμβρη στις 11 π.μ. στο δημαρχείο.

Καλούμε τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, τους εργαζόμενους και συνολικά το λαό της πόλης να αντισταθούν στο σχέδιο πλήρους αλλαγής του χαρακτήρα του Παυσίλυπου.

Το Παυσίλυπο είναι ένα άλσος που αποτελεί το μεγαλύτερο χώρο πρασίνου εντός του αστικού ιστού της Καρδίτσας και  χώρο αναψυχής και δραστηριοτήτων για παιδιά  και μεγαλύτερους και αποτελεί  πρόκληση προς το λαό η προώθηση του έργου, ενός έργου που υπηρετεί την λογική του κόστους-οφέλους.

Η αιτία που η  Δημοτική Αρχή Καρδίτσας προχωρά σε ένα έργο που μειώνει τους ελεύθερους χώρους και το πράσινο, χτυπώντας έτσι το δικαίωμα του λαού μας σε ελεύθερους χώρους άθλησης και αναψυχής, είναι γιατί υπηρετεί  τα επιχειρηματικά συμφέροντα και την κερδοφορία τους.

Αντιστεκόμαστε και παλεύουμε για ασφαλείς παιδικές χαρές και δωρεάν ελεύθερους χώρους άθλησης και αναψυχής, χώρους πολιτισμού με αποκλειστικά κρατική χρηματοδότηση. Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ντράπηκε και η ντροπή! Η δημοτική αρχή συγκαλύπτει τις δικές της ευθύνες και της κυβέρνησης για την τραγική κατάσταση των παιδικών βιβλιοθηκών του δήμου!
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα