Ειδήσεις

Κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας για συμμετοχή στο συλλαλητήριο


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. να δώσουν μαζικά το «παρών» στο Πανκαρδιτσιώτικο Συλλαλητήριο που θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Παλαμά την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν όλοι οι φορείς και οι πολίτες του Νομού προκειμένου να αναδειχθούν τα τεράστια προβλήματα που παραμένουν άλυτα ένα χρόνο μετά από τα πλημμυρικά φαινόμενα που προκάλεσε ο “Ντάνιελ” και η ανεπαρκής όπως αποδείχθηκε στην πράξη αντιπλημμυρική προστασία  και ταυτόχρονα να διεκδικηθούν άμεσα μέτρα που θα ανακουφίσουν τους πληγέντες και θα κρατήσουν όρθιες τις τοπικές κοινωνίες.

Οι κάτοικοι της περιοχής δεν πρέπει να έχει καμία προσδοκία και να μη δείξουν καμιά αναμονή. Να συνεχίσουμε όλοι μαζί οργανωμένα και συντονισμένα τον αγώνα μας για την επίλυση των προβλημάτων μας. Η πείρα μας δείχνει ότι ακόμα και αυτά τα ελάχιστα που έγιναν, όπως και οι όποιες δεσμεύσεις έχουμε πάρει τις πήραμε με τις μαζικές κινητοποιήσεις, τις διεκδικήσεις και την πίεση που ασκούμε στο δρόμο.

Στηρίζουμε τα αιτήματα που έχουν διατυπώσει οι φορείς του Ν. Καρδίτσας που συμμετείχαν στη σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας και απαιτούμε από την κυβέρνηση να δώσει εδώ και τώρα λύσεις έτσι ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα όλων των πληγέντων κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο.

 

Προηγούμενο άρθρο Οικοδόμοι: Με τον συλλογικό και οργανωμένο αγώνα μας θα μείνει ζωντανός ο νομός Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Καρδίτσας: Όλοι την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη, στις 10:30 το πρωί στον Παλαμά