Ειδήσεις

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας στο Δημοτικό Κατάστημα της Δ.Ε. Ανατολικής Αργιθέας  – Τ.Κ. Πετρίλου   σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69  του Ν. 3852/2010 όπως   αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν. 4555/2018 και τροποποιήθηκαν με αυτές του άρθρου 6 του Ν. 5056/2023  στις  28-08-2024  ημέρα  Τετάρτη   και ώρα  13:00 μ. μ.  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα  της ημερήσιας διάταξης.

      Θέμα:  1ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση τηλεφωνικών συνδέσεων  και internet backup
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος
      Θέμα:  2ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία του  έργου « Μικρός Υδροηλεκτρικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ισχύος 1,6 MW, του φορέα με την επωνυμία ΄΄ ΣΚΟΥΝΤΕΡΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ι.Κ.Ε.΄΄  στη θέση ΄΄ ΒΛΑΣΙΟ΄΄, των Τ.Κ. Βλασίου και Δροσάτου, της Δ.Ε. Ανατολικής Αργιθέας, του Δήμου Αργιθέας,  της Π.Ε. Καρδίτσας, της  Περιφέρειας  Θεσσαλίας.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος
      Θέμα:  3ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση της ΄΄ΑΒΓ ΓΚΡΟΥΠ ΔΡΟΣΑΤΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.’’ για χορήγηση έγγραφης συγκατάθεσης προκειμένου να προβεί σε ποσοτικές και ποιοτικές μετρήσεις της πηγής ΄΄ Κεφαλόγρουνο΄΄ της Δ.Κ. Πετρίλου.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος
      Θέμα:  4ο Αιτήσεις φορέων – Δημοτών
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη ανέργων Ρομά σε επιχειρήσεις του Δήμου Σοφάδων