Ειδήσεις

Μαγική η συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου στο Μουζάκι


Μια μαγική συναυλία με πρωταγωνιστές το Χρήστο Νικολόπουλο, το Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Πάμισο Ποταμό Μουζακίου.

Το Φεστιβάλ Λιμνών ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία στο Μουζάκι και ενθουσίασε το κοινό που διασκέδασε με τις μεγάλες επιτυχίες του μουσικοσυνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Στην έναρξη του Φεστιβάλ Λιμνών τον λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Σωτήρης Σουλούκος, ο οποιός δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την εκδήλωση και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μουζακίου για την άψογη συνεργασία.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την υπέροχη μουσική βραδιά που εκτυλίχθηκε στο Μουζάκι και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για το όμορφο αποτέλεσμα.

«Είναι τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Σουλούκο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Τέλιο, τον κ.Κρις Σπύρου έναν καλό φίλο που είναι πάντα δίπλα μας, τους Αντιδημάρχους, την Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, σε μέλη πολιτιστικών και αθλητικών Συλλόγων, καλούς φίλους και φίλες.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη κ.Δημήτρη Κουρέτα που απουσιάζει λόγω έκτακτων αναγκών. Να ευχαριστήσω επίσης τον κ.Ανδρέου, τον κ.Ζουριδάκη, την κ.Σπανού, ανθρώπους που ασχολούνται με τον πολιτισμό και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται και για το Δήμο μας και για την Περιφέρεια.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο Δήμο που διαμόρφωσαν έναν χώρο από το πουθενά, την Μαρία Καραμπέκου που είναι υπεύθυνη για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τον Κώστα Σκρέτα που με τα μηχανήματα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έφτιαξε αυτόν τον χώρο, τους Αντιδημάρχους που ο καθένας στον τομέα του βοήθησαν όπως μπορούσαν, για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και να έχει αυτή την επιτυχία. Να ευχαριστήσω επίσης τους ανθρώπους της ΔΕΗ που άνοιξαν τις εγκατάστασεις για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος στο πάρκινγκ.

Απόψε βρισκόμαστε σε αυτόν τον ειδυλλιακό χώρο για να απολαύσουμε το Χρήστο Νικολόπουλο, ένα όνομα μια ιστορία, που συνεπικουρείται από το Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου, αλλά και από εξαιρετικούς μουσικούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που είστε εδώ, θα συνεχίσουμε να προάγουμε τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης.

Το παρών στο Φεστιβάλ Λιμνών στο Μουζάκι έδωσαν, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Σωτήρης Σουλούκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κώστας Τέλιος, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου κ. Φανή Δασκάλου, οι Αντίδημαρχοι Μουζακίου κ. Κώστας Σκρέτας, κ.Μαρία Καραμπέκου και κ.Λίνα Αγγελάκη, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ακολουθία του Εσπερινού της οσίας μητρός ημών και θαυματουργού Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου
Επόμενο άρθρο Τρέχει η Πρόσκληση για ανάπτυξη προσβάσιμων υποδομών για ΑμΕΑ στα σχολικά κτίρια