Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2024 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη της οσίας μητρός ημών Ειρήνης ηγουμένης της Μονής του «Χρυσοβαλάντου» στο ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Οσίας στο Κατωχώρι Φαρσάλων.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου, εορτή του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Διονυσίου του εν Ολύμπω εκ Σκλαταίνης, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Τ.Κ. Δρακότρυπας.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 28 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Οσίας Ειρήνης«Χρυσοβαλάντου»στο Κατωχώρι Φαρσάλων.

****

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας του Σαββάτου 27 Ιουλίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης, καθότι πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο αυτού επ’ ονόματι της Οσίας Ειρήνης «Χρυσοβαλάντου».

****

Ο Οσιώτατος Ιερομόναχος π. Παρθένιος Αλησιάνης, την Κυριακή 28 Ιουλίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Καρδίτσας: Από το ταξίδι της επιβίωσης… στο ταξίδι που μετράει!!!