Ειδήσεις

Ανοιχτή επιστολή του Ευάγγελου Γαλούση (πρ. Πρύτανης ΔΠΘ) προς τους βουλευτές του Νομού


Θεωρώ σοβαρή την δικαιολογία ότι υπήρχαν οι ευρωεκλογές, όπως και λογικό να έχετε αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις απέναντι στην εκλογική διαδικασία. Αυτές, όμως, έχουν περάσει και τώρα που τα νερά είναι πιο ήρεμα

ΚΑΛΕΙΣΘΕ  όπως πάρετε δημόσια θέση και αναλάβετε συγκεκριμένο ρόλο απέναντι στο πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με το Παυσιλυπο.

Προκαταβολικά σας λέω ότι δεν υπάρχει από πουθενά αντίρρηση να συντηρηθεί και βελτιωθεί το Παυσιλυπο (αντιπαρερχομαι ανόητες κορώνες περί κομματικής υποκίνησης). Η αντίρρηση είναι στο να γίνει ΕΤΣΙ, όπως με μία απίστευτη προχειρότητα προχώρησε μέχρι τώρα και η οποία προοιωνίζει μόνιμες και ανεπιθύμητες καταστροφές.

Η αδυναμία του Δημάρχου (ως μη μηχανικού) να καταλάβει, σε συνδυασμό με την δικαιολογημένη του επιθυμία,  που τον οδήγησε σε τρείς άγονες προκηρύξεις και η τέταρτη να είναι σε εξέλιξη (!!!) και πέραν του γεγονότος ότι έχουν εντοπιστεί πολλά κενά και “φάλτσα” στην μέχρι τώρα διαδικασία, εντυπωσιάζει η άρνηση του να κατανοήσει το εύρος των βλαπτικων αλλοιώσεων και επιπτώσεων που θα επέλθουν.

Φυσικά και θα είναι χρήσιμο για σας να ενημερωθείτε επισήμως αλλά μην μείνετε παρακαλώ στην μονόπλευρη αυτή ενημέρωση διότι από ο, τι γνωρίζω ούτε σεις είστε μηχανικοί και το θέμα είναι καθαρά τεχνικό.

Σας γνωρίζω ότι υπάρχει και ο άτυπος όμιλος “Φίλων του Παυσιλύπου”, οι οποίοι διαθέτουν πολλές χιλιάδες υπογραφών (επί χάρτου και ηλεκτρονικές) υποστήριξης.

Δεν θα σας είναι δύσκολο πιστεύω να έχετε και από κει μία ενημέρωση, αλλά κι εγώ προσωπικά θα είμαι στην διάθεση σας αν χρειαστεί να βοηθήσω την σκέψη σας (με χωριστό email θα σας στείλω τον αριθμό του τηλεφώνου μου).

Για την όποια δράση αναλάβετε και όποια στάση αποφασίσετε να κρατήσετε θα ήταν χρήσιμο να την γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι Καρδιτσιωτες.

Συνημμένα σας στέλνω κάποια βασικά πληροφοριακά στοιχεία που φέρουν την υπογραφή μου (δεν είμαι εξουσιοδοτημένος για άλλων) και επαναλαμβάνω ότι επιθυμία όλων (και δική μου) είναι όπως προχωρήσει η ανάπλαση του χώρου του Παυσιλύπου επί τα βελτιω ,  η αποφυγή καταστρεπτικών επεμβάσεων και ο περιορισμός της ύποπτης σπατάλης χρημάτων.

Στην προσπάθεια αυτή , σας δηλώνω υπεύθυνα ότι εθελοντικά θα προστρέξουν να συμβάλουν πολλοί έμπειροι μηχανικοί και δασολόγοι ανεξαρτήτως κομματικής ένταξης τους. Μόνον για το Παυσιλυπο.

Τελών εν αναμονή, Ένας Καρδιτσιωτης που δεν ζει στην Καρδίτσα και αγαπάει το Παυσιλυπο

 

Προηγούμενο άρθρο Μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας κατά την περίοδο του εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος