Ειδήσεις

Σχετικά με τις δηλώσεις για το Παυσίλυπο – Γράφει ο Ευάγγελος Γαλούσης, πρ. Πρύτανης ΔΠΘ


Σε πρόσφατο φύλλο της εφημερίδας σας διάβασα με έκπληξη τις δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Παν. Σβερωνη. Θα μου επιτρέψετε με τον ίδιο τρόπο (μέσα από τις στήλες σας) να επιστρέψω τον χαρακτηρισμό που ο κύριος αυτός εμμέσως μου απέδωσε περί “ενστάσεων πολιτικά υποκινούμενων”.
Είμαι ένας από αυτούς που δεν έχω “ενστάσεις”, αλλά σαφείς και τεκμηριωμένες αντιρρήσεις (αν γνωρίζει την διαφορά) ,τις οποίες δημοσίως διατύπωσα και ποτέ δεν υπήρξα (εκτός εάν το αποδείξει) “πολιτικά υποκινούμενος ” ,θεωρώντας αυτό ιδιαίτερα προσβλητικό για τον εαυτό μου.Γι αυτό ζητώ  δημοσίως να με εξαιρέσει από την προσβλητική δήλωση του αλλιώς δεν είναι παρά ένας κοινός ψεύτης.
Φυσικά τα γεγονότα ,όπως τα περιγράφετε και με δικαιώνουν, όταν σε τέταρτη προκήρυξη εμφανίζονται τέσσερις ενδιαφερόμενοι, εκ των οποίων οι τρεις δεν καταθέτουν ένα από τα βασικά έγγραφα. Την εγγυητική επιστολή. Ξέρουν ότι θα κοπούν για να μείνει ο τέταρτος, ο οποίος είναι ο ίδιος με αυτόν της τρίτης προκήρυξης και που απεκλεισθη.
Είναι φανερή η προσπάθεια στησίματος του διαγωνισμού (δεν ξέρω από ποιους), αλλά την απάντηση πλέον μπορεί να την δώσει μόνον ο εισαγγελέας, του οποίου την παρουσία θεωρώ πλέον απαραίτητη για να φύγουν οι όποιες υποψίες ήθελον γεννηθεί και μπορεί να έριχναν βαριά σκιά στην δημοτική αρχή, γιατί το “στήσιμο” είναι ποινικά κολάσιμο. Δεν είναι σωστό να μείνουν τέτοιες υποψίες για το καλό της συνέχειας.
Φυσικά αναμένεται και η στάση και θέση της επιτροπής.

 

Προηγούμενο άρθρο Η ταινία Quai d’Orsay στην Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα