Ειδήσεις

Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ: Στην πρώτη γραμμή των αγώνων


Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις  των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ  με θέματα που αφορούν τη ζωή των εργαζομένων και του λαού, ενόψει των ευρωεκλογών 9 Ιούνη .

Είμαστε  στην τελική ευθεία πριν  την κάλπη της 9ης του Ιούνη. Η ανοδική πορεία του ΚKE, που έχει καταγραφεί σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, στις βουλευτικές, στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, αλλά και στις εκλογικές διαδικασίες του εργατικού συνδικαλιστικού και του φοιτητικού κινήματος όλα τα τελευταία χρόνια, μπορεί να επιβεβαιωθεί  ότι στη χώρα μας υπάρχει, σταθεροποιείται  και δυναμώνει, ένα σημαντικό ρεύμα αμφισβήτησης και εναντίωσης στην κυρίαρχη πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων.

Μπορούμε να στείλουμε στο ευρωκοινοβούλιο με περισσότερους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, που θα σπάνε την ομοφωνία όλων των άλλων και θα τους χαλάνε “τη σούπα” της συναίνεσης.

Γιατί μόνο οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, όλα αυτά τα χρόνια, αποκάλυπταν σταθερά, όσα αντιλαϊκά σχεδιάζονταν εκεί στις Βρυξέλλες, τα καταψήφιζαν, έφερναν και εκεί μέσα τη φωνή και τα αιτήματα των “πολλών”. Και έτσι θα συνεχίσουν.

Θα  συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων και έξω από το ευρωκοινοβούλιο.  Των αγώνων που αναπτύχτηκαν  το προηγούμενο διάστημα η και που είναι  η μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση στη ΝΔ – και όχι φυσικά η συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση των κομμάτων της σοσιαλδημοκρατίας ή του Βελόπουλου.

Το πρόγραμμα

Πέμπτη 16 Μάη

Στη 1.30 η Τομεακή Οργάνωση  ΑΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ  καλεί σε συγκέντρωση  στην αίθουσα ΔΙΑΛ 1  του τμήματος ψηφιακών συστημάτων  με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

– Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Νεάπολης Λάρισας καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Νεάπολης με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτή.

– Στις 8 μ.μ. στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Παλαμά Καρδίτσας θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος του ΚΚΕ και η Πόπη Μπούτα, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΠΜΣ: Καρδιακή Ανεπάρκεια - Καρδιο-Ογκολογία - Καρδιαγγειακή Αποκατάσταση
Επόμενο άρθρο Έκθεση Κούκλας από τη Δευτέρα 20 Μαΐου έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου