Ειδήσεις

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΔΕΠΙΣ Μουζακίου για τη Γιορτή της Μητέρας


Στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, η ΔΕΠΙΣ Μουζακίου διενέργησε με επιτυχία δύο παράλληλες δράσεις, για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 11 Μαΐου στις 6μ.μ. στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου.

Η κοινωνιολόγος και συγγραφέας Κατερίνα Ευαγγέλου – Κίσσα μίλησε για τις προκλήσεις της μητρότητας στη σύγχρονη κοινωνία, ενώ στη συνέχεια συντόνισε μια συζήτηση με βιωματικό χαρακτήρα, όπου εκφράστηκαν προβληματισμοί, σκέψεις και απόψεις σχετικά με το πώς βιώνουν οι γυναίκες τη μητρότητα στη σύγχρονη κοινωνία αλλά και αποτυπώθηκαν προτάσεις και ιδέες για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που βιώνει μια μητέρα στο σύγχρονο κοινωνικό περιβάλλον. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι απασχολήθηκαν δημιουργικά από τις παιδαγωγούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Μουζακίου, χειροτεχνώντας ευφάνταστες καρτούλες και μικρά δωράκια για τις μητέρες τους.

Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο Δήμαρχος Μουζακίου, κος Φάνης Στάθης, Πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου μας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων του τόπου μας.

Ο κος Δήμαρχος με δυο λόγια απλά και περιεκτικά αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του εορτασμού της Γιορτής της Μητέρας, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενεργητικότητα της ΔΕΠΙΣ, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή στο μέλλον να είναι ακόμα μεγαλύτερη η προσέλευση του κόσμου ώστε να ενημερώνονται και να ευαισθητοποιούνται για τα τόσο σημαντικά θέματα που αγγίζουν οι δράσεις της ΔΕΠΙΣ.

Ευχαριστούμε εγκάρδια τόσο τον Δήμαρχο, κο Φάνη Στάθη, για την πολύτιμη στήριξή του στο έργο μας όσο και τη Δημοτική Αρχή στο σύνολό της, χωρίς τη θερμή συμπαράσταση και ουσιαστική στήριξη της οποίας δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε όσα προσπαθούμε.

Ευχαριστούμε θερμά την Προϊσταμένη της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Μουζακίου, κα Μάρα Σταματίου, για την παραχώρηση των χώρων που φιλοξενήθηκαν οι δύο παράλληλες δράσεις μας αλλά και στις υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης, κυρίες Σοφία Κουτσιμπέλα και Γιάννα Φατούρου, που ήταν κοντά μας χθες φροντίζοντας όλες τις μικρές λεπτομέρειες!

Ευχαριστούμε, επίσης, τις εξαιρετικές παιδαγωγούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Μουζακίου, κυρίες Μένια Αποστολάκη και Ελένη Πάπαρη.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους τους συμπολίτες μας, που στηρίξανε με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους αυτή μας τη δράση!

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΚΚΕ μ-λ Καρδίτσας: Οι σιωνιστές κλιμακώνουν τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού!
Επόμενο άρθρο Κασσελάκης από Καρδίτσα: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό των πληγωμένων πολιτών