Η σφραγίδα των έργων του Χρ. Τέγου υπάρχει παντού στην Καρδίτσα


 

  • § Πολυπληθής και επιτυχημένη η ανοιχτή συγκέντρωση στη συνοικία του Αγίου Νικολάου

Το μεγάλο πολιτικό διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στον αυτοδιοικητικό χάρτη του Νομού μας με τον Καλλικράτη, καθώς επίσης και τα αναπτυξιακά πλεονεκτήματα του ρεαλιστικού προγράμματος του συνδυασμού “Λαϊκή Συσπείρωση” ανέλυσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας Χρήστος Τέγος μιλώντας προχθές το βράδυ σε μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στη συνοικία του Αγίου Νικολάου.

Το πολυπληθές ακροατήριο, που παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Καρδίτσας Χρήστου Τέγου – επί θητειών του οποίου επιτελέστηκε ένα πολύ σημαντικό, για τη συνοικία του Αγίου Νικολάου και τους κατοίκους της, έργο – καταδεικνύει τη μεγάλη δυναμική του συνδυασμού “Λαϊκή Συσπείρωση” με μία από τις μεγάλες συνοικίες της πόλης μας.

«Δεν υπάρχει γωνιά της Καρδίτσας που να μην έχει τη σφραγίδα μας» τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Τέγος αναφέροντας ενδεικτικά: «Στις δύο προηγούμενες θητείες μας στη διοίκηση του Δήμου καταφέραμε να εξασφαλίσουμε πόρους προκειμένου να υλοποιήσουμε μεγάλα έργα υποδομών, δημιουργήσαμε νέες θέσεις εργασίας, διευρύναμε και διοργανώσαμε τη ΔΕΥΑΚ, αναβαθμίσαμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων των συνοικιών με παρεμβάσεις στην καθαριότητα, τη δημιουργία παιδικών σταθμών, παιδικών βιβλιοθηκών και τις αναπλάσεις χώρων πρασίνου, καταστήσαμε την Καρδίτσα παγκόσμια γνωστή ως πόλη του ποδηλάτου με την κατασκευή ενός ολοκληρωμένου δικτύου ποδηλατοδρόμων, μεριμνήσαμε ιδιαίτερα για τους όλους επαγγελματίες από τους οποίους δεν εισπράξαμε ποτέ το τέλος παρεπιδημούντων (2%), δεν αυξήσαμε τα δημοτικά τέλη σε κανένα Δημοτικό Διαμέρισμα, φροντίσαμε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας ασκώντας κοινωνική πολιτική με επίκεντρο πάντα τους δημότες χωρίς ποτέ να πειθαρχήσουμε σε αντιλαϊκές πολιτικές, φροντίσαμε για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος, ασχοληθήκαμε με τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τα ζητήματα της πολεοδομίας. Είμαστε ικανοί και το αποδείξαμε, σε αντίθεση με τη σημερινή δημοτική αρχή που δεν κατάφερε να δώσει καμία ταυτότητα στην πόλη όπου δεν έκανε κανένα αξιόλογο νέο έργο, πέρα από κάποια που βρήκε ώριμα από εμάς. Αυτοί φεύγουν σαν η διοίκηση που πήγε την πόλη πίσω, ενώ εμείς διαθέτουμε τεχνογνωσία, πείρα και ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, ανθρώπους με σημαντικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και έντονο στοιχείο ανανέωσης. Μπορούμε υπερασπιστούμε τα συμφέροντά σας, μπορούμε να προσφέρουμε έργο» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας Χρήστος Τέγος ζητώντας από τους συγκεντρωμένους «να μας ενισχύσετε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο στέλνοντας, ειδικά στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, ένα ηχηρό μήνυμα καταδίκης στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, του μνημονίου και της τρόικας. Η Καρδίτσα πρέπει να βρει ξανά το βηματισμό της. Δεν της αξίζει και δεν πρέπει να χάσει άλλη μια τετραετία με αποτυχημένους πειραματισμούς».

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την λειτουργία της Τράπεζας ρουχισμού
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ