Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την λειτουργία της Τράπεζας ρουχισμού


 Στο πλαίσιο της κοινωνικής παρέμβασης της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. και με την στήριξη του Δήμου Καρδίτσας, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την λειτουργία της Τράπεζας Ρουχισμού & άλλων αγαθών

Επίσης, σε συνεννόηση με σούπερ μάρκετ της Καρδίτσας και κατόπιν αδείας των υπευθύνων των επιχειρήσεων, λειτουργεί το «Κοινωνικό Παντοπωλείο».

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν ειδικά καλάθια συλλογής τροφίμων όπου οι συμπολίτες μας καλούνται να συνδράμουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, προσφέροντας αγαθά για ανθρώπους που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι η ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών, η προσφορά και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. Για το λόγο αυτό και προκειμένου η επιχείρηση να οργανώσει κατά τον καλύτερο τρόπο την προσφορά των αγαθών και με τον πλέον αξιοκρατικό τρόπο, βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία τόσο με την Ιερά Μητρόπολη όσο και με την Πρόνοια Ν. Καρδίτσας.

Παράλληλα, ολοκληρώνονται οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου στέγασης της Τράπεζας Ρουχισμού (Ηρώων Πολυτεχνείου 35-37), ενώ ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες παραλαβές ρούχων, ενώ με το πέρας των εργασιών θα υπάρξει ενημέρωση προς όλους τους συμπολίτες, προκειμένου να ξεκινήσει η συλλογή αλλά και η διανομή των αγαθών.

Προηγούμενο άρθρο Περιοδεία υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Τέγου
Επόμενο άρθρο Η σφραγίδα των έργων του Χρ. Τέγου υπάρχει παντού στην Καρδίτσα