Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα από το 2ο Νηπιαγωγείο Μουζακίου


Παρουσιάστηκε με εξαιρετική επιτυχία την Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008 το επίκαιρο Περιβαλλοντικό πρόγραμμα του 2ου Νηπιαγωγείου Μουζακίου, με τίτλο :« Ακραία καιρικά φαινόμενα» που υλοποίησαν με τους μικρούς μαθητές τους,  οι εκλεκτοί εκπαιδευτικοί Σαπουνά Ευθυμία και Παύλου Μαρία.

Τα παιδιά ντυμένα με τα ανάλογα κουστούμια όπως, του βοριά, του σύννεφου, της βροχής, του χιονιού, της λιακάδας, εντυπωσίασαν και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους θεατές με τη ζωντάνια, το ζήλο και  το μεράκι τους. Ζούσαν το ρόλο τους και απέδειξαν ότι απέκτησαν αρκετές γνώσεις, πήραν κάποια οικολογικά μηνύματα, και ευαισθητοποιήθηκαν για την προστασία του περιβάλλοντος.

Με την καθοδήγηση των δασκάλων τους προσέγγισαν το θέμα ολιστικά και διαθεματικά και εξέθεσαν το πλούσιο  καλλιτεχνικό έργο τους σε μορφή χειροτεχνίας, ζωγραφικής, χορού και τραγουδιού, προκαλώντας το θαυμασμό των παρευρισκομένων Στο τέλος της εκδήλωσης οι γονείς των παιδιών που έχουν μια αγαστή συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, προσέφεραν  σε όλους παραδοσιακά εδέσματα και παγωτά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν η υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Π.Ε. Καλλιόπη Αλιβάνογλου ο Σχολικός Σύμβουλος Μάνθος Παπάγγελος και πλήθος κόσμου.

Προηγούμενο άρθρο 3ήμερες εκδηλώσεις του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Ανησυχούν για το μέλλον τους εργαζόμενοι σε ΔΕΤΑΚ & ΔΗΑΜΕΚ