Συνάντηση του Δημάρχου με τους Δημοτικούς Αστυνομικούς


  Συνάντηση με τους Δημοτικούς Αστυνομικούς είχαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Θεοφ. Βότση και του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Απ. Καπράνα.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί για να ανταποκριθούν στις αυξημένες αρμοδιότητές τους σε όλους τους τομείς, από την ελεγχόμενη στάθμευση μέχρι το παρεμπόριο και τους ζήτησε να συνεχίσουν να εφαρμόζουν το νόμο προς κάθε κατεύθυνση αντιμετωπίζοντας ισότιμα όλους τους πολίτες και γνωρίζοντας ότι έχουν την πλήρη στήριξη της Δημοτικής Αρχής.

Ειδικά για την περίοδο των εορτών, όπου ο αριθμός των οχημάτων στην πόλη και ειδικότερα στο κέντρο είναι αυξημένος απαιτείται όπως τόνισε ο κ. Βερίλλης εντατικοποίηση της προσπάθειας και άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομαλή ροή της κυκλοφορίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον κ. Βερίλλη στο ζήτημα της ελεγχόμενης στάθμευσης που από την 1η Απριλίου εφαρμόζεται αποκλειστικά από τις υπηρεσίες του Δήμου επισημαίνοντας προς τους Δημοτικούς Αστυνομικούς ότι η καλή και αποτελεσματική εφαρμογή της έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινή λειτουργία της πόλης, καθώς  το μέτρο διευκολύνει την πρόσβαση και τη στάθμευση στο κέντρο των δημοτών και των επισκεπτών και βοηθάει στη τόνωση της εμπορικής κίνησης σε μια περίοδο, όπου η τοπική αγορά το έχει ανάγκη.

Ο Δήμος Καρδίτσας, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, θα προχωρήσει σε όποιες άλλες βελτιώσεις κριθούν αναγκαίες για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του μέτρου, ενώ με τα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου που προωθούνται, έπειτα και από την ολοκλήρωση των εργασιών για τα δίκτυα ύδρευσης, οπτικών ινών και φυσικού αερίου και την εφαρμογή και άλλων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον καλύτερη αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

Τέλος ο Δήμαρχος ευχήθηκε στο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας και τις οικογένειές τους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Προηγούμενο άρθρο Επί ποδός η Τροχαία για τις γιορτές
Επόμενο άρθρο Σειρά σημαντικών επαφών του Δικτύου ΜΚΟ Θεσσαλίας σε Καρδίτσα και Τρίκαλα