Συνεχίζεται το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων


  Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται καθημερινά οι εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. με την στήριξη του Δήμου Καρδίτσας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Χριστούγεννα 2009 – Πρωτοχρονιά 2010».

Από την επίσημη έναρξη και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πολλές και αξιόλογες εκδηλώσεις τόσο στην πόλη της Καρδίτσας όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα, ικανοποιώντας κάθε ηλικία και προτίμηση, δίνοντας παράλληλα έναν χαρούμενο και εορταστικό τόνο ανάλογο των ημερών.

Σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009 θα υλοποιηθεί η εκδήλωση του ΚΔΑΠ Καρδιτσομάγουλας, ενώ στην πόλη της Καρδίτσας θα πραγματοποιηθούν:

Στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την χορωδία και την ορχήστρα των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας, υπό την διεύθυνση του Ηλία Καπέλα.

Οι εκδηλώσεις της ημέρας θα ολοκληρωθούν στις 10 το βράδυ στο Παυσίλυπο, με την συναυλία της Λιζέτας Καλημέρη.

Λιζέτα Καλημέρη

Η Λιζέτα Καλημέρη γεννήθηκε «μία ωραία άνοιξη», την ένατη μέρα του Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη. Μεγαλωμένη σε ένα περιβάλλον με πολλά ακούσματα λαϊκού, παραδοσιακού και έντεχνου τραγουδιού, το ίδιο το τραγούδι μπήκε, φυσικά και τυχαία, στη ζωή της, παράλληλα με τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό τμήμα της Φιλοσοφικής σχολής του Α.Π.Θ.

Από μικρή έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε (παρέα με τη μεγάλη της αδερφή, Μελίνα Κανά) ενώ αργότερα άρχισε να εμφανίζεται σε μουσικούς χώρους της Θεσσαλονίκης τραγουδώντας αγαπημένα της τραγούδια. Πρώτη επαφή με το μικρόφωνο, στην Καστοριά, τον χειμώνα του ’88 σ’ ένα μικρό υπόγειο μαγαζάκι, το «Απρόοπτο».

Μανώλης Ρασούλης, Σταύρος Κουγιουμτζής, Νίκος Κυπουργός, Λουδοβίκος των Ανωγείων, Νίκος Ξυδάκης, Μαριώ, Μελίνα Κανά, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, , Μανώλης Μητσιάς, Μανώλης Λιδάκης, Ελένη Βιτάλη, Χάρις Αλεξίου, ορισμένοι από τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε, κυρίως επί σκηνής.

Προηγούμενο άρθρο Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά
Επόμενο άρθρο Κρατικός Προϋπολογισμός 2010 και Αυτοδιοίκηση