Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά


            Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του διδακτηρίου του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά «ΜΟΥΣΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», έγινε μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, που πραγματικά τη χάρηκε ο κόσμος.

           Η εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά έγινε με τη συμμετοχή του Προωδειακού τμήματος, της Παιδικής και της Νεανικής Χορωδίας και των Ορχηστρικών Συνόλων. Καθηγητές και μαθητές έδωσαν ένα δείγμα του σοβαρού εκπαιδευτικού έργου που γίνεται στο Δημοτικό Ωδείο Παλαμά.

          Η εκδήλωση άρχισε με σύντομους χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Παλαμά κ. Βασίλειο Καραδήμο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά κ. Απόστολο Φιρφιρή και τον Καλλιτεχνικό Δ/ντή κ. Νίκο Ευθυμιάδη.

          Πριν αρχίσει το πρόγραμμα της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Π. κ. Απόστολος Φιρφιρής απένειμε τα πτυχία της Αρμονίας στους επιτυχόντες της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου.

  1. Μπιρμπάκος Ιωάννης
  2. Μπούτα Βαΐα
  3. Πολύζου Βαΐα
  4. Σακελλαρίου Σωτήριος 

          Την εκδήλωση κάλυψε τηλεοπτικά το T.R.T. και θα την προβάλλει στην εκπομπή του δημοσιογράφου Θοδωρή Σδρούλια «Κοντά στις ρίζες μου» την Κυριακή 27 – 12 – 2009 στις 6:30 μ.μ. Έτσι για μια ακόμη φορά η Κεντρική Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη μουσική δημιουργία από ένα επαρχιακό Δημοτικό Ωδείο, ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με σημαντικό έργο και αξιόλογη δραστηριότητα.

          Έστειλαν χαιρετιστήρια μηνύματα για την εκδήλωση οι βουλευτές του Νομού Καρδίτσας Ντίνος Ρόβλιας, Νίκος Σαλαγιάννης, Μαρία Θεοχάρη, Κώστας Τσιάρας και Σπύρος Ταλιαδούρος.

          Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος      Παλαμά κ. Βασίλειος Καραδήμος, η Αντιδήμαρχος κ. Κατερίνα Τρουβά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά και του Πολιτιστικού Οργανισμού, Σχολικός Σύμβουλος κ. Απόστολος Φιρφιρής, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σπύρος Μπενέκης. Ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής του Δήμου κ. Αριστοτέλης Χατζής, ο Καλλιτεχνικός Δ/ντής του Δ.Ω.Π. κ. Νίκος Ευθυμιάδης, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά, οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών και πολλοί φίλοι της μουσικής και της παράδοσης.

          Πολλοί ήταν εκεί μέσα στο κλίμα των ημερών για να αισθανθούν μαζί με τα παιδιά το μήνυμα των Χριστουγέννων για αγάπη, ειρήνη και φιλανθρωπία σ’ όλο τον κόσμο και για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! 

Προηγούμενο άρθρο Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων