Τριήμερο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παλέρμου


  Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΔΗΚΕΚ με τη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας πραγματοποιεί το Φεστιβάλ Παλέρμου, το οποίο φέτος εκτός των καθιερωμένων αγώνων παλαίμαχων αθλητών, περιλαμβάνει επίσης και άλλες δραστηριότητες.

Σκοπός της προσπάθειας αυτής που ξεκίνησε από πέρσι και συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά φέτος, είναι η ανάδειξη των αθλητικών εγκαταστάσεων του Παλέρμου, οι οποίες διαχρονικά αποτελούν σημείο αναφοράς για τον μαζικό αθλητισμό και την άσκηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Καρδίτσας. 

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο 22 Αυγούστου, όπου στις 9.30 το βράδυ, ο γνωστός Καραγκιοζοπαίχτης Μάκης Χάρμπας θα παρουσιάσει στους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας τις περιπέτειες του Καραγκιόζη, του Χατζηαβάτη, του Μπάρμπα Γιώργου και των άλλων ηρώων του θεάτρου Σκιών.

Την Κυριακή 23 Αυγούστου (δεύτερη ημέρα διεξαγωγής των εκδηλώσεων), στις 9.30 το βράδυ, ο Λάμπρος Καρελάς και η Μαριώ με τη συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας θα παρουσιάσουν κομμάτια λαϊκής μουσικής, με πολύ κέφι και χορό για όλους.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 17.30, με τη διεξαγωγή αγώνων παλαίμαχων συμπολιτών μας που αθλήθηκαν και αθλούνται και σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παλέρμου, τους παλαίμαχους αθλητές της Αναγέννησης καθώς επίσης και τους αθλητές της γειτονικής πόλης των Τρικάλων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προηγούμενο άρθρο Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Νομού η Ασημίνα Σκόνδρα
Επόμενο άρθρο Ειδικότητες φθινοπωρινού εξαμήνου 2009Β