Ν. Παναγιωτόπουλος από την Καρδίτσα : Να προκύψει ένα άλλο σχήμα με τη Ν.Δ. στον κορμό


 

Την πεποίθησή του ότι από τις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα προκύψει ένα άλλο σχήμα με τη Ν.Δ. στον κορμό εξέφρασε ο βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος από την Καρδίτσα όπου βρέθηκε σήμερα Δευτέρα.

Το μεσημέρι, ο κ. Παναγιωτόπουλος παραχώρησε, στα γραφεία της ΝΟΔΕ,  συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνοντας λόγο για μία πολύ κρίσιμη εκλογική διαδικασία από το αποτέλεσμα της οποίας θα κριθεί το μέλλον της χώρας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε πως το τελευταίο επτάμηνο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα και μάλιστα πολύ γρήγορα.

«Στο τέλος του 2014 η Ελλάδα ξεκινούσε να βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία. Πηγαίναμε στη σωστή πορεία.  Τώρα η ανεργία ανεβαίνει επειδή η οικονομία μπήκε και πάλι σε τροχιά ύφεσης. Ήταν ένα καταστροφικό επτάμηνο. Διεκόπη βίαια η θητεία της προηγούμενης κυβέρνησης, Χρειαζόμασταν λίγο περισσότερο χρόνο. Χάσαμε έδαφος. Τώρα έχουμε  να συγκρίνουμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο, εξάλλου, της τοποθέτησής του, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε σχετικά με την απερχόμενη κυβέρνηση πως «ή έταξε πάρα πολλά ή δεν ήξερε. Ή και τα δύο. Έκανε μόνο λάθος επιλογές. Δεν αξίζει δεύτερες ευκαιρίες. Ο λογαριασμός του επταμήνου ήταν 60 δις. Ή αλλιώς 28 ευρώ την ημέρα για κάθε πολίτη.  Αυτοί που χρέωσαν έτσι τη χώρα πρέπει να φύγουν. Πρέπει να προκύψει ένα άλλο σχήμα με τη Ν.Δ. στον κορμό. Και το λέω αυτό επειδή είμαστε ρεαλιστές. Το μόνο αποτέλεσμα που δίνει  μια προοπτική θα είναι μια κυβέρνηση που διαθέτει γνώση και που έχει ικανά στελέχη».

Επιπλέον, χαρακτήρισε το τοπικό ψηφοδέλτιο ως «ένα ακόμα δυνατό και ποιοτικό ψηφοδέλτιο στη Θεσσαλία».

Σε σχέση δε με τη φορολογία των αγροτών, ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε πως θα πρέπει να είναι δίκαιη και υποσχέθηκε πως η Ν.Δ. θα βρει τα κατάλληλα ισοδύναμα ή θα θεσπίσει κάποια κριτήρια ώστε να αποκατασταθούν οι αδικίες.

Τον κ. Παναγιωτόπουλο προλόγισε η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Καρδίτσας κ. Σοφία Τόλια, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν και οι υποψήφιοι βουλευτές της Καρδίτσας.

 

Την Πέμπτη η κεντρική συγκέντρωση, με ομιλητή τον Δένδια

Η κ. Τόλια, τέλος, ανακοίνωσε πως η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 17 του μήνα, στις 8.00μ.μ., στο Παυσίλυπο , με ομιλητή τον κ. Δένδια.

Ανάλογες προεκλογικές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν – επίσης την ίδια μέρα – στις 7.30μ.μ. στον Παλαμά και στις 8.30μ.μ. στους Σοφάδες.

Προηγούμενο άρθρο ΙΕΚ Καρδίτσας : Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις εγγραφής στις νέες ειδικότητες
Επόμενο άρθρο ΔΑΚΕ Π.Ε. Καρδίτσας : Καλή χρονιά... κακή αρχή