60.000 Ευρώ για την Ολοκλήρωση του Δρόμου


 Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, ανακοινώνει ότι επιχορηγείται ο Δήμος Σελλάνων του Νομού Καρδίτσας αρχικά με το ποσό των 60.000 ευρώ και σε δεύτερη φάση με  επιπλέον 60.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Θησέας, για την ολοκλήρωση της κατασκευής του δρόμου Καλογραιανών – Αγναντερού. Παράλληλα επιχορηγείται ο Δήμος Αχελώου με το ποσό των 15.000 ευρώ για την βελτίωση προσπελασιμότητας του δρόμου προς τον οικισμό «Πλατανάκια» του Δ.Δ. Καταφυλλίου.

Ο κ. Ταλιαδούρος σημείωσε ότι με την χρηματοδότηση αυτή υλοποιείται ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για τους κατοίκους των περιοχών. Ο κ. Ταλιαδούρος επεσήμανε

«Τα έργα οδοποιίας που υλοποιούνται τα τελευταία χρόνια στο Νομό μας δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την οικονομική, κοινωνική και τουριστική ανάπτυξη της Καρδίτσας. Πρόκειται ουσιαστικά για την αντιμετώπιση ενός μεγάλου προβλήματος που αντιμετώπιζε η περιοχή με την οδική απομόνωση που είχε επί δεκαετίες. Οι νέοι δρόμοι ορίζουν νέες, ευνοϊκές προϋποθέσεις ανάπτυξης και τοποθετούν στον οδικό χάρτη της χώρας μας ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα χωριά του Νομού».

Προηγούμενο άρθρο Οι αγρότες εκπέμπουν SOS.Τους ακούει κανείς;
Επόμενο άρθρο Συνάντηση για τα δρομολόγια του ΟΣΕ