Επίσκεψη Ταλιαδούρου στο δ.δ. Μεσενικόλα


  Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος κατά την επίσκεψή του στον Δ.Δ. Μεσενικόλα του Δήμου Πλαστήρα πραγματοποίησε συνάντηση με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατοίκους της περιοχής όπου συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Ο κ. Ταλιαδούρος κατά τη διάρκεια της συζήτησης επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση με στοχευμένες κινήσεις και πολιτικές δράσεις επιδιώκει την ανάπτυξη της ξεχασμένης μέχρι πρότινος ελληνικής Περιφέρειας με στόχο την βελτίωση των υποδομών της ζωής και  της  καθημερινότητας των πολιτών.

 «Συνεχίζουμε με πρόγραμμα την πολιτική μας για την ανάπτυξη της ελληνικής Περιφέρειας ώστε να επιλύσουμε τα προβλήματα που επί χρόνια λίμναζαν στα χωριά της χώρας μας. Οι συναντήσεις και οι επισκέψεις στις περιοχές του Νομού μας, έχουν ουσιαστική σημασία καθώς μέσα από το διάλογο με τους πολίτες προκύπτουν τα ουσιαστικά ζητήματα που τους απασχολούν με στόχο την οριστική τους επίλυση.

Προωθούμε όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να υλοποιηθούν τα έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών μας. Οι συναντήσεις μου με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα συνεχιστούν σε όλο τον Νομό Καρδίτσας με κοινό στόχο την ανάπτυξη των υποδομών σε κάθε Δήμο της Καρδίτσας και την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής ζωής».

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινούν επίσημα από σήμερα οι εκπτώσεις
Επόμενο άρθρο Αντίθετος ο Δήμος στην κατάργηση δρομολογίων του ΟΣΕ