Νέος χώρος στάθμευσης στο Νοσοκομείο


 Με την παραχώρηση της χρήσης δημοτικής έκτασης επιλύεται ένα σημαντικό πρόβλημα που εγκυμονούσε κινδύνους για την ασφάλεια των επισκεπτών

         

Συνάντηση με τον Διοικητή και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Νοσοκομείου κ. κ. Β. Γκοτσόπουλο και Κ. Αντωνόπουλο αντίστοιχα είχαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης και ο Αντιδήμαρχος Έργων και Πολεοδομίας κ. Β. Σουφλάκος.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και επαναβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο συνεργασίας των δύο φορέων.

Ο κ. Γκοτσόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραχώρηση από το Δήμο Καρδίτσας δημοτικής έκτασης στην πίσω πλευρά του Νοσοκομείου για χρήση από τους επισκέπτες του νοσηλευτικού ιδρύματος του Νομού μας ως χώρο στάθμευσης οχημάτων.

Με τη διαμόρφωση από το Νοσοκομείο του χώρου ως parking θα μπορούν να σταθμεύουν σ’ αυτό 350 αυτοκίνητα, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες και να εξαλειφθεί το φαινόμενο της στάθμευσης επί της οδού Ταυρωπού που εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά τους.

Επιλύεται έτσι με τον καλύτερο τρόπο ένα χρόνιο πρόβλημα και αμβλύνεται η επικινδυνότητα ενός σημείου, όπου πολλές φορές κατά το παρελθόν σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα και θρηνήσαμε θύματα.

Προηγούμενο άρθρο Περιοδεία του Νομάρχη σε χωριά του Δήμου Ιθώμης
Επόμενο άρθρο Η γελοιογραφία της ημέρας