Ειδήσεις

8ο πρωτάθλημα μεταξύ των συλλόγων αγωνιστικού τάβλι Ελλάδος


Πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Σαβ/κο 21-22 Σεπτεμβρίου 2024 το 8ο πρωτάθλημα μεταξύ των συλλόγων αγωνιστικού τάβλι Ελλάδος Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Κρήτης (Α.Ο. Ελλάνιος) που επικράτησε στον τελικό του συλλόγου αποφοίτων κολλεγίου Αθηνών (ΣΑΚΑ) και 3η ήρθε η ομάδα της Λάρισας.

Σε αυτή την εορταστική εκδήλωση που η διάκριση δεν είναι αυτοσκοπός, παίκτες ανά την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να συνευρεθούν και να αναπτύξουν τις απόψεις τους για την διάδοση και εξέλιξη του αγαπημένου μας παιχνιδιού.

Άψογη η φιλοξενία και η διεξαγωγή των αγώνων , που ήταν συνδιοργάνωση των συλλόγων ΙΣΤΟΣ και ΕΛΛΑΝΙΟΣ ενώ πολύτιμη ήταν η συμβολή της περιφέρειας Κρήτης που εκπροσώπησε η αντιπεριφερειάρχη πολιτισμού, κ. Μηλάκη η οποία έκανε τις απονομές των τροπαίων, στην τελετή λήξης.

Σε αυτή την μακρινή αποστολή στην Κρήτη, την ομάδα της Καρδίτσας αποτέλεσαν οι: ΔΗΜΑΚΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΛΩΡΙΔΑΣ, ΣΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ και ΤΣΟΛΑΚΟΣ.

Ο ΣΑΤΟΚ οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της Κρήτης για την φιλοξενία και την διάθεση τους, όλες αυτές τις μέρες.

 

13ο Τουρνουά Καλογριανών

Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις για την νέα σεζόν ξεκινούν με το καθιερωμένο τουρνουά ΚΑΛΟΓΡΙΑΝΩΝ 2024 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο cafe SUNSET του Δ. Κουβαρά.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα ΝΟΚ-ΑΟΥΤ στους 7 πόντους και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

 

Προηγούμενο άρθρο Η πρώτη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας για τη νέα σχολική χρονιά
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας