80.000 € για έργα στο χιονοδρομικό κέντρο «ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ»


Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος ανακοίνωσε ότι υπεγράφη από τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Αθανάσιο Νάκο η Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με την οποία επιχορηγείται ο Δήμος Νεβρόπολης Αγράφων Ν. Καρδίτσας με το ποσό των 80.000 € προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα υποδομής για το Χιονοδρομικό Κέντρο «Καραμανώλη».

 Ο κ. Ταλιαδούρος σημείωσε σε δηλώσεις του:

«Η χρηματοδότηση αυτή από το Υπουργείο Εσωτερικών σηματοδοτεί την έναρξη ενός έργου που θα βοηθήσει την ουσιαστική ανάπτυξη της περιοχής σε κοινωνικό αλλά και τουριστικό επίπεδο.

Η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου «Καραμανώλη» καθιστά την περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα αλλά και όλο το Νομό Καρδίτσας έναν σημαντικό χειμερινό προορισμό για επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.  

Μετά την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου αλλά και την πρόσφατη απόφαση για την επέκταση της ηλεκτροδότησης προς το χιονοδρομικό κέντρο «Καραμανώλη, η σημερινή ανακοίνωση αποδεικνύει τη μέριμνα μας για τη λειτουργία ενός οργανωμένου και πλήρους χιονοδρομικού κέντρου στο Νομό μας».

Προηγούμενο άρθρο Υπέκλεψαν δεδομένα για ανάληψη μετρητών από τράπεζα
Επόμενο άρθρο Εκδηλώσεις από τον Μορφωτικό Σύλλογο Δασοχωρίου