Ειδήσεις

7ο ποδηλατικό Brevet Παλαμά


Ακόμη ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στις 3 Ιουνίου θα διοργανωθεί στη πόλη του Παλαμά η οποία θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά πόλο έλξης για πολλούς αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Με σύμμαχό τους τον καιρό εκκίνηση θα πάρει και φέτος στις 2 του Ιουνίου Ημέρα Σάββατο και ώρα 8π.μ. το 7ο ποδηλατικό Brevet Παλαμά (Δυτικής Θεσσαλίας). Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα καλούνται να διανύσουν την απόσταση των 200 χλμ. και συνολικής ανάβασης 1900 μ. σε λιγότερο από 13 ώρες και 30 λεπτά. Η μερικώς αλλαγμένη, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, διαδρομή θα φέρει τους ποδηλάτες που ξεκινάνε από τον Παλαμά και μετά από 80χλμ σχεδόν επίπεδα στην Καλαμπάκα.

Πιο συγκεκριμένα η εκκίνηση θα δοθεί στο πεζόδρομο Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ στο Παλαμά. Στη συνέχεια οι ποδηλάτες θα κατευθυνθούν στη Μεταμόρφωση και από εκεί στο Προάστιο. Έπειτα θα μεταβούν στα Μεγάλα Καλύβια – Λαζαρίνα – Πηγή –Βαλτινό – Διαλεχτό – Σαρακίνα και από εκεί στη πόλη της  Καλαμπάκας(1ο control). Στη συνέχεια ακολουθεί η ανάβαση (γύρος των Μετέωρων) συνεχίζοντας τη διαδρομή τους, η όποια περνάει από τη Θεόπετρα, θα ανηφορίσει για Κονισκό, Λίμνη Λογγά (2ο control), Πραιτώρι, Βλαχογιάννι, Μ. Ελευθεροχώρι, Γριζάνο, Φαρκαδώνα, τερματίζοντας στον Παλαμά.

Τα control θα είναι πλήρως επανδρωμένα και θα υπάρχει τροφοδοσία και υδροδοσία για τις ανάγκες των αθλητών και στον τερματισμό θα υπάρχει μπάρμπεκιου για όλους τους αθλητές.

Οι διοργανωτές θα παρέχουν δωρεάν διαμονή σε όσους αθλητές το χρειαστούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά το οποίο θα είναι στη διάθεσή τους από Παρασκευή απόγευμα έως το βράδυ του Σαββάτου.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή και ασφαλή διαδρομή και καλό τερματισμό.

Προηγούμενο άρθρο Κυριακή της Πεντηκοστής
Επόμενο άρθρο Συμμετοχή του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο