230.000 € για τις ανάγκες της σχολικής στέγης του Νομού


Ενημέρωση του Υφυπουργού Παιδείας κ. Σπύρου Ταλιαδούρου.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος ενημερώνει ότι εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση 230.000 € για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών σχολικών μονάδων του Νομού Καρδίτσας και ιδιαίτερα των Δήμων Μουζακίου, Σοφάδων, Καλλιφωνίου, Σελλάνων και Καρδίτσας.

Ο κ. Ταλιαδούρος σημείωσε ότι:

«Με την χρηματοδότηση αυτή αντιμετωπίζονται έκτακτες ανάγκες για τη συντήρηση των σχολικών μονάδων του Νομού μας προκειμένου να βελτιωθεί η υλικοτεχνική υποδομή και να προσφέρουμε στους μαθητές μας το επίπεδο εκπαίδευσης που χρειάζονται.

Πεποίθηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας είναι, η  εκπαίδευση των μαθητών να στηριχτεί σε βασικές υποδομές, που θα τους βοηθήσουν να λειτουργήσουν με καλύτερη οργάνωση και μεθοδικότητα στη διεξαγωγή των μαθημάτων τους. Αυτό, η σημερινή κυβέρνηση προσπαθεί να πετύχει και να καλύψει όλες τις βασικές ανάγκες ενός σύγχρονου σχολείου.

Άλλωστε στο Νομό Καρδίτσας έχει επιτελεσθεί σημαντικό έργο στη βελτίωση των υποδομών με νέα διδακτήρια, απομάκρυνση των στοιχείων αμιάντου και σύγχρονο εξοπλισμό των εργαστηρίων».

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλαμά
Επόμενο άρθρο Επιβράδυνση της οικονομίας και αύξηση της ανεργίας το 2009