Ειδήσεις

2η Γιορτή Μουσικού Πολιτισμού στο Μουζάκι


Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλούμε στη 2η Γιορτή Μουσικού Πολιτισμού με θέμα «Παραδοσιακό Χορωδιακό Τραγούδι – Παραδοσιακοί Χοροί», που θα πραγματοποιηθεί στο Μουζάκι Ν. Καρδίτσας αυτή την Κυριακή 25/6/2017 και ώρα 19:30 στην κεντρική πλατεία.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.) σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.), διοργανώνουν ένα αρκετά μεγάλο μουσικό, πολιτισμικό γεγονός και σας καλούν να γίνετε μέρος αυτού.

Στόχος της εκδήλωσης αποτελεί η συγκέντρωση χορωδιακών ομάδων και χορευτικών συλλόγων από την περιοχή της Θεσσαλίας και όχι μόνον, με σκοπό την ανταλλαγή μουσικών πολιτισμικών στοιχείων και την ευρύτερη διάδοσή τους. Στην μεγάλη μας αυτή γιορτή θα συμμετάσχουν Πολιτιστικοί σύλλογοι και ομάδες με πολυετή δράση αλλά και νεώτεροι, από όλη τη Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν Παραδοσιακά Τραγούδια από χορωδιακές ομάδες και Παραδοσιακοί Χοροί από χορευτικές ομάδες συνοδευμένα μουσικά από τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου.

Μετά τιμής η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. : Φανή Τσιρογιάννη, ο πρόεδρος και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής : Δημήτριος Σκότης, Δέσποινα Καρρά, Δημήτριος Κωσταρέλλος, Κων/να Τότσκα, Βασίλειος Μπαλογιάννης, Παναγιώτης Ντιντής, Αικατερίνη Μπολορίζου.

 

Προηγούμενο άρθρο Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Γιορτής Καραϊσκάκεια
Επόμενο άρθρο Προοπτικές ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού στην Αργιθέα