Ειδήσεις

2η Αγωνιστική του πρωταθλήματος σύγχρονου τάβλι


Συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα του Σ.Α.Τ.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με την 2η Αγωνιστική του πρωταθλήματος σύγχρονου τάβλι (Backgammon) που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10/11 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ στην Καρδίτσα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αρχίσουν στις 17.30΄ και οι αγώνες στις 18.00΄.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, γυναίκες και άνδρες, φίλους του συναρπαστικού αυτού παιχνιδιού. Υπενθυμίζουμε ότι οι πρώτοι της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Backgammon Ελλάδας στην τελική φάση που θα διεξαχθεί 17 & 18 Ιουνίου 2017 στην Καρδίτσα.

Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί την Κυριακή 20/11 με τον 2ο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Backgammon. Επίσης, την Κυριακή 27/11 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ θα διεξαχθεί το 5ο Πανθεσσαλικό Κύπελλο Backgammon. Λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν με νεότερες ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Όμιλός μας έχει για την φετινή αγωνιστική περίοδο την στήριξη του χορηγού μας «Domaine Monsieur Nicolas» του Γιώργου Καραμήτρου, τον οποίο ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Προηγούμενο άρθρο Νέα δωρεά προς το Περιφερειακό Ιατρείο Μαυρομματίου
Επόμενο άρθρο Στήριξη προς το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο του Δ. Καρδίτσας