- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

15ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου

Την Πέμπτη 6-2-2020 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των  Κοινωνικών Βιολογικών Κήπων (περιοχή συνοικίας  Αγ. Παντελεήμονα  Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 15ο συμπόσιο της περιόδου 2019-20 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.

.  Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται χωρίς διακοπή για 8η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα  βιολογικής καλλιέργειας, υγείας,  κοινωνικά και περιβαλλοντικά, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και παρέχονται δωρεαν από το Αγρόκτημα Βασιλάκου.

Η είσοδος – συμμετοχή είναι ελευθερη και χωρις καμια υποχρεωση για  κάθε πολίτη της Καρδίτσας, που σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να έλθει  όποτε θελήσει και χωρίς να προηγηθεί καμία ενημέρωση.

Τόσο κατά την παρουσίαση του θέματος όσο και στο τέλος , πραγματοποιείται διάλογος όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Στο συμπόσιο αυτό θα δούμετρίαμικρά βεντεάκια διάρκειας 17 περίπου λεπτών το καθένα, με θέματα όπως: 1) Ομιλία του ψυχαναλυτή Ματθαίου Γιοσαφάτ στο TEDx2) Ο φόβος και η γοητεία της τόλμης με τον Γιάννη Μπουτάρηπρ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης,3) Ένα «διαφορετικό» βιογραφικό | VasilisVasiliadis.

Φυσικά η γελωτοθεραπεία θα έχει το μερίδιό της και σε αυτό το συμπόσιο

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Επιμελεια και συντονισμος συμποσιων: Σωκράτης Βασιλάκος και Χρυσάνθη Πετεινάρα