Ειδήσεις

110 χρόνια ιστορίας Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας


Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η επετειακή εκδήλωση – χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου μας για τα 110 χρόνια από την ίδρυσή του το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στο κοσμικό κέντρο “Δέλτα”.
Εκατοντάδες κυνηγοί και φίλοι με τις οικογένειές τους προσήλθαν στο κέντρο διασκέδασης και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Στην εκδήλωση προσφέρονταν σχεδόν όλα τα εδέσματα με ποικιλία απεριόριστων ποτών και φυσικά βασικό στο μενού ήταν και το κυνήγι! Το γλέντι κράτησε μέχρι νωρίς το πρωί με την ορχήστρα να παρουσιάζει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με υπέροχα κομμάτια του ελληνικού ρεπερτορίου και τους κυνηγούς και φίλους μας να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή!
Στην διάρκεια της επετειακής γιορτής βραβεύτηκαν για την προσφορά τους με τιμητικές πλακέτες πέντε εν ζωή Πρόεδροι από την ίδρυση του Κυνηγετικού Συλλόγου έως το 2011. Οι Πρόεδροι που τιμήθηκαν ήταν:
1.Τσιαμούλης Βασίλειος 1982-1988.
2.Μπριάνας Δημοσθένης 1990-1996.
3.Βλαχούτσος Νικόλαος 1999-2005.
4.Πατσιαούρας Νικόλαος 2009- 2011.
5.Γεωργίου Γεώργιος, Αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου και Πρόεδρος του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Καρδίτσας.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας , ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης , ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Νίκος Καραγιάννης, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Νίκος Δούκας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γαïτανίδης, ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Αριστοτέλης Σπάνιας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μητρόπολης κ. Βάιος Κουκουζέλης. Η Βουλευτής Καρδίτσας κα Ασημίνα Σκόνδρα απέστειλε χαιρετισμό με επιστολή και εκπροσωπήθηκε από στελέχη του πολιτικού της γραφείου. Επιστολή και χαιρετισμό απέστειλε και ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Σπύρος Λάππας . Από τη Δασική Υπηρεσία Καρδίτσας παρευρέθηκαν και μας τίμησαν η κα Ελένη Αγναντοπούλου, Δασοπόνος στο γραφείο Θήρας και ο κ. Αθανάσιος Σόκλας. Από τα κυνηγετικά και εθελοντικά σωματεία παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Καρδίτσας κ. Χρήστος Βυθόπουλος και σύσσωμο το Δ.Σ του Ομίλου, ο Πρόεδρος της Ραδιολέσχης Καρδίτσας κ. Σπύρος Αυγέρης, μέλη του Δ.Σ. του Κυνοφιλικού Ομίλου Καρδίτσας, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Θανάσης Μανούρας, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αργιθέας κ. Πέτρος Καναβός, μέλη διοικήσεων Συλλόγων και πολλοί φίλοι ακόμη.
Από τη διαδικασία της μεγάλης κλήρωσης αναδείχθηκαν πολλοί μεγάλοι τυχεροί, τόσο για τα δύο κυνηγετικά όπλα, όσο και για τα μεγάλα δώρα και παράλληλα δεκάδες φίλοι μοιράστηκαν τα υπόλοιπα δώρα, ευγενική προσφορά των καταστημάτων και των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής μας.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς μας που στήριξαν ενεργά την επετειακή αυτή εκδήλωση και φυσικά πολλά συγχαρητήρια αρμόζουν στους εθελοντές μας, στα μέλη του Δ.Σ. μας, στο προσωπικό του ”ΔΕΛΤΑ” και σε όλους όσοι έμπρακτα βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή της ετήσιας χοροεσπερίδας μας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας ενάντια στις διώξεις για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Άγραφα
Επόμενο άρθρο Στο Δήμαρχο Φαρσάλων ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης