105.000 € για αθλητικές εγκαταστάσεις στην Καρδίτσα


Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος ενημερώνει ότι εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση 105.000 € για την κάλυψη αναγκών αθλητικών εγκαταστάσεων του Νομού Καρδίτσας.

Ειδικότερα η χρηματοδότηση αφορά:

  • Σε επιχορήγηση του Δήμου Καρδίτσας με 100.000 ευρώ για τη μεταφορά αποδυτηρίων και βοηθητικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας από το Υπουργείο Εσωτερικών
  • Σε οικονομική ενίσχυση ύψους 5.000 ευρώ για την αγορά εξοπλισμού του γυμναστηρίου «Κώστας Θάνος» από τον ΟΠΑΠ

Ο κ. Ταλιαδούρος σε δηλώσεις του σημείωσε ότι:

«Με την χρηματοδότηση που ανακοινώνεται σήμερα καλύπτονται σημαντικές ανάγκες των αθλητικών εγκαταστάσεων. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας προς αυτή την κατεύθυνση με έργα όπως η δημιουργία, στο πλαίσιο των σχολικών υποδομών, του κλειστού γυμναστηρίου που είχε εξαγγείλει κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα ο πρώην Υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και η βελτίωση του Δημοτικού Σταδίου με την κατασκευή κυρίως νέας κερκίδας.

Ο αθλητισμός συνδέεται άρρηκτα με τον πολιτισμό κάθε τόπου. Επιδιώκουμε με συντονισμένες κινήσεις να αναβαθμίσουμε το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Νομού μας με στόχο όλο και περισσότεροι νέοι να στρέφονται προς αυτόν διατηρώντας υγιή το σώμα και το νου τους, σύμφωνα με τα ιδεώδη της πατρίδας μας.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι από τη θέση μου στην Κυβέρνηση θα συνεχίσω πράττω ότι είναι δυνατό ώστε να αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Νομού μας και να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των νέων μας».

Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμος Καρδίτσας εισέρχεται δυναμικά στην «Ψηφιακή Εποχή»
Επόμενο άρθρο Ψώνισαν μόνο τα απολύτως απαραίτητα για το τραπέζι της Λαμπρής