Ψηφίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στηρίζουμε Κώστα Καραμανλή


 Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα πριν τις Ευρωεκλογές. Η αναμέτρηση της Κυριακής οδηγεί τους πολίτες σε μια διαδικασία σύγκρισης. Σύγκριση μεταξύ θέσεων, μεταξύ πολιτικών και κυρίως σύγκριση μεταξύ αρχηγών. Και αυτό είναι που δε θέλει και δεν αντέχει το ΠΑΣΟΚ.

Γι’ αυτό δε θέλει την πολιτική συζήτηση, την πολιτική αντιπαράθεση. Επιθυμεί τη σύγκρουση, την πόλωση, την οξύτητα.

Όμως οι Ευρωεκλογές γίνονται με όρους πολιτικής και όχι με όρους λασπολογίας και κατηγοριών.

Θέλουμε να επικεντρωθεί ο πολιτικός διάλογος στα θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Στα προβλήματά τους, την καθημερινότητά τους, τις ανησυχίες τους.

Είμαστε στο μέσο μιας εξαιρετικά δύσκολης χρονιάς και για τη χώρα μας. Η αντιμετώπιση της διεθνούς κρίσης είναι σήμερα η μεγαλύτερη προτεραιότητα σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλες οι χώρες, όλες οι κυβερνήσεις, μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις, αναγκάζονται να αναθεωρούν συνεχώς τους υπολογισμούς και τα προγράμματά τους. Η Ελλάδα δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση. Αναπροσαρμόζουμε τους σχεδιασμούς μας, επικαιροποιούμε τις δράσεις μας όταν χρειάζεται, στο βαθμό που χρειάζεται.

Σ’ αυτές τις συνθήκες η κυβέρνηση στέκεται δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες με συγκεκριμένες πολιτικές και με συγκεκριμένα μέτρα,  εξαντλώντας τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ είδαν τη σύνταξή τους να διπλασιάζεται τα τελευταία 5 χρόνια.

Οι αγρότες της περιοχής μας είδαν την κυβέρνηση να αφουγκράζεται με ευαισθησία τις ανάγκες τους και να προχωρά σε μια γενναία στήριξη του εισοδήματός τους όταν αυτό πραγματικά είχε πληγεί από τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Προσωπικά καλώ τον καθένα να κάνει τη σύγκριση ανάμεσα στην αντιμετώπιση που έχει ο αγροτικός κόσμος από την κυβέρνηση Καραμανλή και στην αντιμετώπιση που είχε στο παρελθόν, όταν η απάντηση που έπαιρνε στις κινητοποιήσεις του ήταν τα ξεφούσκωτα λάστιχα.

Θέλουμε, παράλληλα, να αναδειχθεί η σημασία της Ευρώπης. Η συμμετοχή μας σ’ αυτή  τη μεγάλη ευρωπαϊκή διαδικασία, έρχεται να δείξει ξανά σε όλους τους πολίτες τη δικαίωση των μεγάλων επιλογών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Επιλογές που συνάντησαν τότε την αντίδραση των άλλων πολιτικών δυνάμεων, αλλά είναι αυτές που δίνουν σήμερα στην Ελλάδα σημαντικό πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό πλεονέκτημα στην ευρύτερη περιοχή και αποτελούν το δυνατότερο χαρτί της εξωτερικής μας πολιτικής.

Κυρίως όμως οι επιλογές αυτές εξασφάλισαν στον τόπο μας σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης και έδωσαν σε όλους τους πολίτες ευκαιρίες να βελτιώσουν την επαγγελματική τους προοπτική, τις συνθήκες ζωής και την καθημερινότητά τους.

Προηγούμενο άρθρο Σε Αργιθέα και Λίμνη Πλαστήρα ο Υπουργός Τουρισμού
Επόμενο άρθρο Ανοιχτό το Γραφείο Ταυτοτήτων της Α.Δ. Καρδίτσας