Φιλανθρωπικός αγώνας βόλεϊ μεταξύ ΣΠΑΚ – διεθνών παλαιμάχων


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καρδίτσας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα βόλεϊ μεταξύ του φετινού πρωταθλητή Σ.Π.Α.Κ. και ομάδας  διεθνών παλαιμάχων του αγωνίσματος.
Η αθλητική αυτή φιλανθρωπική εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαΐου και ώρα εφτά το απόγευμα(19.00), στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καρδίτσας.
Στην ομάδα των βετεράνων θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του αθλήματος όπως
Θ.Μουστακίδης, Γ.Ντράγκοβιτς, Σ.Αμαριανάκης, Α.Θεοδωρίδης, Γ.Φάκας, Β.Μητρούδης, Β.Κουτσονίκας κ.ά.
Τα έσοδα του αγώνα – το εισιτήριο κοστίζει 3€ -θα διατεθούν στο Νομαρχιακό Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες(ΑΜΕΑ) Ν.Καρδίτσας.
Για τον σκοπό αυτό δόθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Απόστολος Ξυδιάς, ο πρόεδρος του Σ.Π.Α.Κ. κ. Ηλίας Αντωνίου και ο Γραμματέας του Σωματείου ατόμων με ειδικές ανάγκες κ. Κοτούζας Δημήτρης.
 
Ο κ. Ξυδιάς

Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την διοργάνωση της Κυριακάτικης Φιλανθρωπικής εκδήλωσης η οποία έγκειται στο πλαίσιο του κοινωφελούς έργου που επιτελεί η ΔΗ.Κ.Ε.Κ.
Ευχαριστώ θερμά τους διεθνείς παλαιμάχους και τον Σ.Π.Α.Κ. για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους και την πλήρη υποστήριξη τους σ’ αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση.
Όλα τα έσοδα του αγώνα βόλεϊ θα διατεθούν για την ενίσχυση του  Νομαρχιακού Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες(ΑΜΕΑ) Ν.Καρδίτσας.
Η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. θεωρώντας αλληλένδετη την φιλανθρωπία αλλά και τον εθελοντισμό με τον  αθλητισμό, υπόσχεται ότι θα αγκαλιάσει ανάλογες προσπάθειες, που σκοπό θα έχουν,  την βελτίωση της ποιότητας της ζωής και την μετάδοση μηνυμάτων κοινωνικής ευαισθησίας.
Καλούμε λοιπόν όλους τους Καρδιτσιώτες να συμμετέχουν στην προσπάθεια  αυτή της συνεισφοράς στον συνάνθρωπο και τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια τους.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Σ.Π.Α.Κ.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου γιατί  δίνεται η ευκαιρία στον Σ.Π.Α.Κ.
να συμμετέχει στην αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση, που διοργανώνεται από την ΔΗ.Κ.Ε.Κ. και σκοπό έχει την κοινωνική προσφορά.
Ως αθλητικό σωματείο δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον εθελοντισμό και  στηρίζουμε πάντοτε με κάθε δυνατό τρόπο τις ενέργειες αυτές που σκοπό έχουν την προσφορά στον συνάνθρωπο.
Άλλωστε μέσα από τον αθλητισμό προάγονται βασικές αξίες ζωής, που
αποτελούν την πεμπτουσία του αθλητικού ιδεώδους, όπως είναι η
ευγενική άμιλλα, η συνεργασία, ο αλληλοσεβασμός,  η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία και πολλές άλλες υγιείς στάσεις ζωής, που καλλιεργούνται με τον αθλητισμό.
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες(ΑΜΕΑ) Ν.Καρδίτσας. και σ’ όλους τους συμμετέχοντες
για τη διοργάνωση της Φιλανθρωπικής αυτής Εκδήλωσης.
Τέλος, ευχαριστώ  τους βετεράνους του βόλεϊ που θυσίασαν τον χρόνο τους για τον αγώνα αυτό. Τα προηγούμενα χρόνια μας έκαναν υπερήφανους για τις διεθνείς τους αθλητικές επιτυχίες. Τώρα μας κάνουν υπερήφανους και για την βοήθεια που προσφέρουν στους συνανθρώπους μας.

Προηγούμενο άρθρο Η γελοιογραφία της ημέρας
Επόμενο άρθρο Στις 7 Ιουνίου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ