Ειδήσεις

Υποτονική η κίνηση στην αγορά της Καρδίτσας


Τη δική τους Ανάσταση φαίνεται πως περιμένουν οι έμποροι της Καρδίτσας καθώς η κίνηση στην αγορά μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη διαγράφεται αρκετά υποτονική.

Ελλείψει χρημάτων και εν μέσω πολλών οικονομικών υποχρεώσεων των ημερών, οι περισσότεροι καταναλωτές περιορίζουν τις αγορές στα απολύτως απαραίτητα και, κυρίως, σε ό, τι έχει να κάνει με τις ανάγκες για το πασχαλινό τραπέζι.

Όπως μας δήλωσε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Περικλής Κορκώτσιος: «Μέχρι στιγμής η κίνηση είναι πτωτική και τα πράγματα εξελίσσονται πολύ χαλαρά. Περιμένουμε τις επόμενες μέρες που ακολουθούν για κάτι καλύτερο. Πιο πολύ κινούνται οι κλάδοι των τροφίμων, τα κρεοπωλεία, η ένδυση και η υπόδηση.».

Πλέον, ο εμπορικός κόσμος ευελπιστεί σε μια – μικρή έστω – αναστροφή του κλίματος τις τελευταίες αυτές ημέρες που έχουν απομείνει μέχρι το Πάσχα μήπως και καταφέρει να βάλει κάτι στο ταμείο.

Για άλλη μια φορά, εξάλλου, ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας, καλεί το καταναλωτικό κοινό να εμπιστευτεί για τα ψώνια του την τοπική αγορά καθώς υπάρχει και επάρκεια και ποικιλία προϊόντων, αλλά και καλές τιμές. Ενώ στέλνει το εξής μήνυμα: «Καρδιτσιώτη, στηρίζοντας την αγορά σου, στηρίζεις την πόλη σου».

Σε ό, τι έχει να κάνει με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για το επόμενο διάστημα, αυτό  διαμορφώνεται ως εξής :

Μ. Πέμπτη: 9.00-14.00 και 17.30-21.00

Μ. Παρασκευή: 12.00-18.00

Μ. Σάββατο: 9.00-15.00

Τα καταστήματα θα επαναλειτουργήσουν την Τρίτη 30 Απριλίου.

Από τις 2 έως τις 15 Μαϊου θα ακολουθήσει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος και όπως μας αναφέρει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Περικλής Κορκώτσιος: «Ευελπιστούμε ότι τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους τους κλάδους του εμπορίου».

 

Προηγούμενο άρθρο Βασίλης Τσιάκος: Ως Δημοτική Αρχή θα στηρίξουμε τον Αθλητισμό
Επόμενο άρθρο Βασίλης Τσιάκος: Για τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και τις άστοχες επισημάνσεις του