Ειδήσεις

Τσιμεντοστρώσεις στην Τοπική Κοινότητα Απιδιάς


Τις “πληγές” που προκλήθηκαν στο ορεινό και ημιορεινό οδικό δίκτυό του από θεομηνίες αποκαθιστά ο Δήμος Καρδίτσας με παρεμβάσεις που υλοποιούνται σε πληγείσες Κοινότητες στο πλαίσιο του έργου “Αποκατάσταση ζημιών απο θεομηνίες στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καρδίτσας” προϋπολογισμού 140.000 €, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕ 055) και ίδια έσοδα του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κων/νος Ξυλομένος μαζί με την Αντιδήμαρχο αρμόδια για την Δημοτική Ενότητα Καλλιφωνίου κ. Ευαγ. Διαμαντή επισκέφθηκαν την Τοπική Κοινότητα Απιδιάς, όπου μαζί με τον Πρόεδρο  της Κοινότητας κ. Φωτ. Δήμο πραγματοποίησαν αυτοψία στις εργασίες τσιμεντόστρωσης του δρόμου περιμετρικά του Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους και του Κοιμητηρίου και σε διάφορα άλλα σημεία της Κοινότητας, όπου είχαν προκληθεί φθορές.

Να σημειωθεί οτι πλην της Απιδιάς το έργο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη περιλαμβάνει επίσης παρεμβάσεις αποκατάστασης σε σημεία του οδικού δικτύου που υπέστησαν ζημιές από φυσικά φαινόμενα στις Τοπικές Κοινότητες Καροπλεσίου, Νεράϊδας, Αμαράντου, Αμπελικού, Ραχούλας,  Δαφνοσπηλιάς και Αγ. Γεωργίου.

Προηγούμενο άρθρο ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας: Έξω οι φασίστες από τα σχολεία
Επόμενο άρθρο Σε 30 ανέρχονται οι αιτήσεις για συμμετοχή στο Leader