Ειδήσεις

Τρέξτε για το Νοσοκομείο μας


Το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Αναγέννηση και Πρόοδος, διοργανώνουν τον διαδικτυακό αγώνα δρόμου Virtual SNF Run, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival RetroFuture.

Αυτό το καλοκαίρι ωστόσο, ο αγώνας προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες, διατηρώντας πάντα τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, και θα διοργανωθεί διαδικτυακά (15 – 21 Ιουνίου), προσκαλώντας όλους τους πολίτες του Νομού Καρδίτσας να συμμετέχουν, ώστε να ενισχυθεί οικονομικά το Νοσοκομείο μας.

Συγκεκριμένα, όσοι πολίτες το επιθυμούν, μπορούν να λάβουν μέρος με τέσσερα απλά βήματα:

  1. Κατεβάζετε την εφαρμογήSporthive Live(MYLAPS Sporthive Live Events) στο κινητό σας και κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, στηρίζετε, εφόσον το επιθυμείτε, το νοσοκομείο της περιοχής σας, επιλέγοντάς το από τη σχετική λίστα.
  2. Τρέχετε ή περπατάτε τη διαδρομή σας από Δευτέρα 15 έως και Κυριακή 21 Ιουνίου,και καταγράφετε την επίδοσή σας στο fitness app της προτίμησής σας (π.χ. Runkeeper, Nike Run Club, Garmin, κτλ.) ή στο smartwatch.
  3. Αφού τρέξετε, βγάζετε μια φωτογραφία την επίδοσή σας από την οθόνη του κινητού σας ή του smartwatch και την ανεβάζετε στην εφαρμογήSporthive Liveμαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας.
  4. Και μην ξεχάσετε! Βγάζετε selfie και τη μοιράζεστε με το hashtag #SNFRun. Παράλληλα, προ(σ)καλείτε τους φίλους και φίλες σας να τρέξουν μαζί σας. «Έτρεξα 5 χιλιόμετρα για καλό σκοπό! Μπορείς κι εσύ!»

Το προαιρετικό ποσό δωρεάς από τον κάθε συμμετέχοντα είναι 5 € και θα διατεθεί στο Νοσοκομείο μας. Με την επιπλέον συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το ποσό που θα συγκεντρώσει το Νοσοκομείο μας θα τριπλασιαστεί: για παράδειγμα σε συνεισφορά συμμετέχοντα των €5, το ΙΣΝ θα συνεισφέρει επιπλέον €10, και ως εκ τούτου το Νοσοκομείο μας θα λάβει €15 από την εν λόγω συμμετοχή.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συγκέντρωση κατά της κυβερνητικής πολιτικής από σωματεία της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Τραγουδάμε για τον πολιτισμό και τα Άγραφα