Ειδήσεις

Το ΤΕΕ στην εναρκτήρια συνάντηση για τα έργα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής


Στην εναρκτήρια συνάντηση, όλων των έργων της Κομισιόν για την μετανάστευση και την ασφάλεια, που πραγματοποιείται στις 3 και 4 Φεβρουάριου 2019, στις Βρυξέλλες, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, Νίκος Παπαγεωργίου, με αντιπροσωπεία του Τμήματος, στο πλαίσιο του προγράμματος In2C, που στοχεύει στην ενσωμάτωση υπηκόων τρίτων χωρών στην αγορά εργασίας των κατασκευών.

Ο κ. Simon Mordue, αναπληρωτής Γενικός διευθυντής της DG HOME, με την ευκαιρία της εκδήλωσης ανακοίνωσε την αυξημένη νέα χρηματοδότηση για την μετανάστευση και την ασφάλεια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Επίτροπος της ΕΕ για θέματα μετανάστευσης, εσωτερικών υποθέσεων και ιθαγένειας κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος, ο οποίος χαιρετίζοντας την εκδήλωση έκανε ιδιαίτερη μνεία στο πρόγραμμα In2C χαρακτηρίζοντας το, ιδιαίτερα σημαντικό, έδωσε τα εύσημα στην προσπάθεια του ΤΕΕ και επιπλέον συνεχάρη τους ελληνικούς φορείς για την προσπάθεια που καταβάλουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με την μετανάστευση υπηκόων τρίτων χωρών.

Ο πρόεδρος του Τμήματος, ικανοποιημένος από την αναγνώριση και την επιτυχία του προγράμματος, δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να εκπροσωπούμε το Τεχνικό Επιμελητήριο, στην Ευρώπη. Το ΤΕΕ μπαίνει στον χάρτη της Κομισιόν, ως ένας πολύτιμος εταίρος για την χάραξη πολιτικών.”

Προηγούμενο άρθρο Παιδιατρική εξέταση και εμβολιασμός παιδιών Ρομά
Επόμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Όλες οι απαντήσεις για το Digital Marketing και το E-commerce