Ειδήσεις

Το ΜέΡΑ25 στα Άγραφα απέναντι στο έγκλημα με τις ανεμογεννήτριες


Αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 με τον Βουλευτή Β2 Αθηνών Κρίτωνα Αρσένη, τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Μιχάλη Κριθαρίδη, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Χρύσα Αριάδνη Κουσελά, Στέλλα Κορομπίλια και Ελένη Βουβουλούδα, καθώς και στελέχη και μέλη του κόμματος και τις τοπικές οργανώσεις βρέθηκε στα Άγραφα πραγματοποιώντας αυτοψία στις βουνοκορφές όπου ετοιμάζεται το έγκλημα με τις ανεμογεννήτριες.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο του δήμου Λίμνης Πλαστήρα ο οποίος έθεσε και το ζήτημα της σύνδεσης των πρόσφατων καταστροφών με τα όσα σχεδιάζονται για την καταστροφή των βουνών στην περιοχή.

Ακολούθησε αυτοψία της αντιπροσωπείας του ΜέΡΑ25 στα βουνά των Αγράφων και τα ρέματα με τις ζημιές που υπέστησαν το προηγούμενο διάστημα λόγω του «Ιανού». Καθώς και αυτοψία στις βουνοκορφές όπου προορίζονται οι γνωστές περιβαλλοντοκτόνες «επενδύσεις» της Κυβέρνησης.

Είναι πραγματικό πολύ σημαντικό ειδικά μετά τα πρόσφατα βιώματα των συνεπειών της κλιματικής κρίσης και των περιβαλλοντοκτόνων πολιτικών να αντιληφθούν όλοι την ανάγκη να σωθούν τα Άγραφα για να μην βιώσουμε πολύ χειρότερες φυσικές καταστροφές ως αποτελέσματα της καταστροφής των βουνών μας.

Προηγούμενο άρθρο Volterra: Νέος αέρας οικονομίας για τους καταναλωτές Με 45% έκπτωση σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο
Επόμενο άρθρο Το Στέκι Αλληλεγγύης πλημμυροπαθών Καρδίτσας συνεχίζει τη δράση του